przepustowość porównawczy

B

bsrivastava

Guest
Wszyscy,
Co shuld być stosunek szerokości pasma porównawczym z częstotliwością impulsów przychodzących pociągu i dlaczego?

dzięki

dla .. porównawczym lub obwodu za wet kwestii wejścia fali częstotliwości shld nie przekracza przepustowość .. obwodu, jeżeli przekracza ona .. zniekształcenie występuje

Przepustowość komparatora musi być czymś więcej niż przenoszenia impulsu wejściowego, ale ile powinno być (x1.5 lub x2).i co jest przyczyną.

Myślę, że przepustowość porównawczy jest na jej opóźnienia propagacji, który ostatecznie decyduje o maksymalnej częstotliwości wykorzystywane bez zniekształceń sygnału wejściowego / błędu.

Magnetra

Porównawczej jest wysoki zysk wzmacniacz z histerezą.Nawet bardzo mała różnica napięć na wejściu powinna porównawczym (wzmacniacz) dużej mocy (lub niski) nasycenia.Z tego powodu, Wzmocnienie sygnału powinien być wysoki.
Dodatkowo, wzmacniacze pewne pasma.Zysk jest wysoki w bandwitdh częstotliwości tylko.Dla wyższych częstotliwości spadek zysku wzmacniacz i tak, komparator nie działa poprawnie i nie działa jak porównawczy.
Ostatnio edytowane przez happy2005 dniu 18 października 2005 14:23, edited 1 time in całkowita

W prostych słowach, to dependds on ur wymagania systemowe.
W razie potrzeby u tylko do identyfikacji przychodzących impulsów, jego zwłoki powinna być mniejsza niż następnego impulsu się na wejściu.
Z tego co wiem na porównawczych na ogół mówią o opóźnienie niż przepustowość

pozdrowienia

Myślę, że przepustowość jest równa opóźnienie porównawczym.Zarówno "opóźnienie" lub "przepustowość" ma takie samo znaczenie.

Myślę, że przepustowość jest równa opóźnienie porównawczym.Zarówno "opóźnienie" lub "przepustowość" ma takie samo znaczenie.

W klasycznym porównawczy projekt składa się z przedwzmacniacza i zatrzasnąć.Zysk przedwzmacniacz * Tan (faza na fs / 2) <os V zatrzask

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back