B
budzz
Guest
Witam, chcę zapytać o nonideal efekt analogowy przełącznik. przepust zegar i wtrysku opłat, są te dwie tak samo? dzięki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam również przeczytać coś takiego też. I wiedzieć, że istnieją opłaty, które muszą być po cenach dumpingowych, gdy zegar jest włączony na '0 '. ale pytanie jest, że nie wiem jaką część opłaty, po cenach dumpingowych Drain i po cenach dumpingowych Source. i jak impedancji w Drain i Source będzie zakłóceń. (impedancji może być sam / różne między Drain i Source), dziękiGdy przełącznik wyłącza, opłata ta jest wstrzykiwany do obu kierunkach i części opłaty (ΔQ) jest po cenach dumpingowych na kondensator CS. Wyniki ΔQ śpią na napięcie błąd ΔQ / CS na CS. W szybkim wyłączeniu stanie, gdy spada czas zegara kontrola jest bardzo szybki, kanał tranzystor szybko zanika. W praktyce, ΔQ za to prawie można dokładnie przewidzieć.
Trudno model współczynnik dyspersji opłat, ale na ogół zakłada się, że połowa wsadu przeniesione do źródła, a druga połowa do kanalizacji. Myślę, że efektywna długość kanału w zależności od trybu pracy jest również czynnikiem na tym, ponieważ za nasycenie gromadzi źródła większa niż drenaż (co oznacza, że modulacja długości kanału).