przepływu asic - naruszenia naprawić

E

ee1

Guest
czy jest zalecana metoda Usługi naprawy naruszenia (termin i DRK)? To znaczy, należy sprawdzić przed rozpoczęciem każdego kroku (umiejscowienie, cts, routing), że projekt jest "czysty", czy mogę uruchomić przepływ, a po trasie zacząć je naprawiać? Domyślam się, bym cleandesign przed rozpoczęciem każdego etapu ... ale chcę wiedzieć, co myślicie ... dzięki!

masz na myśli czas posiadania lub naruszenia czasu instalacji?

Idealnie rzecz biorąc należy przejść do następnego etapu tylko po naprawieniu naruszenia po każdym poszczególnych etapach ... ale jeśli są tylko nieliczne przypadki naruszeń garść i zależności od tego jak duże lub małe viol, możesz przejść do następnego etapu ... ale po CTS, tylko wydaje się jeszcze bardziej ... też tak naprawdę zależy od rodzaju viol jest i musimy przyjrzeć i przeanalizować drogę przed możemy polecić, co robić dalej ... teraz trzeba idealnie naprawić wszystkie naruszenia instalacji przed etapem CTS i naprawić zarówno konfiguracji i przytrzymaj po każdym etapie CTS ... po routingu i po SI .. jej bardzo trudno zamknąć czas .. jeśli zdecydujesz się naprawić bardzo późno, to co byś zrobił, jeśli widzisz viol jest ze względu na złe umieszczenie .. nie można dotknąć miejsca w sieci zegar jest już wbudowana .. wszelkie zmiany nie po routingu jest bardzo kosztowne .. Ostatnio alternatywnych, które większość ludzi zrobić, to naprawić poprzez eko ... możesz to zrobić, jeśli chcesz ... teraz istnieje kilka rodzajów eko i każdy z nich ma adv i dis-adv i gdzie jesteś w trenować. .. nadzieję, że pomoże ... powodzenia ..

Dzięki za odpowiedzi! Możesz podać jakieś szczegóły na temat oznakowania typów proszę?

metalu tylko ekologiczne - przy użyciu części bramy / tablice bramy czasu eko logiczne eko Co każdy z nich można znaleźć w google i tak Nie chcę tu powtarzać ponownie .. Powodzenia ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back