przekaźnik tyka hałasu z ups

A

abhijithvp

Guest
Witam wszystkich, tak szybko, jak i włączam mój up niektórych tykanie hałas dochodzi z niego. nawet przed i podłączyć obciążenie. bt, działa on dobrze na baterii, gdy zasilanie jest odłączone wszystkie disconnected.i innych obciążeń w moim domu, a mimo to problem nadal występuje ... ktoś mi pomóc.

Można zmierzyć czasu trwania hałasu? Niektóre opóźnienia ma. + + +

Czy ups ładowania po podłączeniu do zasilania sieciowego
ya .. jego ładowania?. swoją drogą, nie jestem występuje problem za każdym razem. głównie hałas zaczyna ok. 15 minut po włączeniu.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- postu dodana 23:08 ---------- Poprzedni post był na 23:04 ----------</span></span>
Czy można zmierzyć czas trwania hałasu? Niektóre opóźnienia ma. +++
Przepraszam, nie mogłem zrozumieć, wot u oznaczało .. Myślę, że hałas jest na częstotliwość zasilania tutaj, 50Hz. raz to zacznie, to nie zatrzyma. jedno i obserwowane jest to, że przy braku obciążenia, częstotliwość. tego hałasu jest wyższy.

Może dołączyć jakiś obraz? Jest to dość trudne nawet, którzy pracują w / energoelektroniki, weź avaliation w / o więcej szczegółów obwodów. + + +

Czy dołączyć jakiś obraz? Jest to dość trudne nawet, którzy pracują w / energoelektroniki, weź avaliation w / o więcej szczegółów obwodów. +++
sry, nie mam aparatu już teraz .. u oznaczało zdjęcie wewnętrznego obwodu? jest enuf jeśli i określony jej model nie. n wszystkich?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back