Przedstawiamy Opisy Album

J

jpanhalt

Guest
Dziś rano zauważyłem, album ze scenami z całego American Southwest. Były to piękne. Cóż, Ohio nie jest tylko 12 tygodni OSU piłki nożnej w upadku, więc zdecydowałem się po kilka lokalnych zdjęcia, jak również. Napisałem krótki opis, ale nie może go zobaczyć w albumach. Tylko czas pokazuje się, kiedy wprowadzić oknie edycji. I naprawdę nie potrzebują opisu - już wiem, co zdjęcia są. Czy istnieje sposób, aby wyświetlić opisy inni przywiązani do swoich albumów? John

Widzę swoje zdjęcia album bez żadnych problemów. Świetne zdjęcia.

Jest to opis dla każdego obrazu, który daje kontekście i nie może być postrzegana przez innych jako najlepsze, co mogę powiedzieć. Czy istnieje łatwy sposób dołączyć publicznych widoczny opis? A może po prostu nie wiem jak to zrobić. John

Widzę opisy: Ciągniki stronie WZP P38 zmniejszona 504 ćwiartowanie SW zakończeniu VSM Proszę screenshot, bo może nie rozumiem, o których opis mówimy.

To tylko etykiety z mojego pliku lokalnego komputera. Opis i załączone do publicznego interpretacja jest następująca: Majestat zdjęcia bigdogguru jest z amerykańskiego Southwest nie może być w parze z Ohio - możemy całkowicie brak prawdziwe góry. Ale wciąż mamy ładne krajobrazy. John

Witamy z powrotem, mam recenzja ten problem, wygląda jak będzie rozwiązany w następnej aktualizacji. Przepraszamy za problemy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back