Protel DXP 2004 z dodatkiem SP4

C

cippalippa

Guest
Witam, mam licencję na Protel DXP 2004 i mam SP3 może wiem, jak mogę uzyskać z dodatkiem SP4? Staram się z moim dystrybutor ponieważ Altium SP4 sciągnięcia jest tylko dla dostawców, ale nie mogą przesłać mi login i hasło do pobrania. sameone maja mi pomóc? Z góry dziękuję.

Jeśli jest legalne, SP4 jest bezpłatnie pobrać z www.Altium.com . Plik jest około 183mb. Można również pobrać plik na dysku CD z lokalnym dystrybutorem. Musisz się zalogować aby w przypadku pobrania dodatek Service Pack z witryny internetowej. Używasz ID użytkownika i hasło, które otrzymuje się od dystrybutora. SP4 nie tylko dla producentów, ale nie muszą być licencjonowane klienta uzyskać identyfikator i hasło. To jest podobne do innych firm, takich jak EDA Mentor i Cadence.

Witam, Dzięki za odpowiedź. Mam stałą licencję na Protel DXP 2004 i już pytać w lokalnym dystrybutorem identyfikator użytkownika i hasło, ale mówią mi, że identyfikator użytkownika i hasło tylko dla sprzedawców. W tym momencie myślę, że jedynym sposobem jest podjęcie CD od dystrybutora. Jeszcze raz dziękujemy

[Quote = cippalippa] Witam, Dzięki za odpowiedź. Mam stałą licencję na P * Otel DXP 2004 i już pytać w lokalnym dystrybutorem identyfikator użytkownika i hasło, ale powiedz mi, że identyfikator użytkownika i hasło tylko dla sprzedawców. W tym momencie myślę, że jedynym sposobem jest podjęcie CD od dystrybutora. Dzięki jeszcze raz [/quote] Kto rozmawiasz na swoim "dystrybutor" jest nie tak. Nie ma specjalnej strefy zastrzeżonej lotniska dostawców dostępu na stronie Altium internetowych. Omawiany obszar jest dla użytkowników, a powinieneś otrzymać hasło i identyfikator przez e-mail, aby uzyskać dostęp - wszyscy licencjonowani użytkownicy mają dostęp do wszystkich dodatków Service Pack i aktualizacje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back