Proszę o przesłanie DOBRA PRACA DELAY LOCKED LOOP

B

blowfish

Guest
AS robię PROJEKTU W DIGITAL DELAY LOOP LOCKED, którą chce się studiować DELAY LOCKED struktury pętli, typy i METHODLOGIES do projektowania OBWÓD proszę przysłać mi jakieś papiery LUB PRACY, co wyjaśnia DLL od zera do cel, dla redukcji drgań i minimalizacji z góry dzięki

Witam, Czy ktoś mi powiedzieć, gdzie mogę dostać lub pocztą mi cyfrowych opóźnienia pracy Locked Loop lub dissertion. Chciałbym również mieć discusson na digital delay Locked Loop projektowania i symulacji. Każdy, kto wykonał projekt i pracowałem nad tym, podziel się z nami kilka kluczowych pojęć i idei w niej uczestniczył.

można znaleźć wiele PRACY ..... Materiał ........ PHD działa na DLL ...... w EDA Ebook, Wnioski Specyfikacja sub-forum ...... widziałem wiele na tym forum powodzenia

Robię opóźnienie Locked Loop teraz. Używam tego papieru "Opóźnienie Locked Loop z elementów liniowych Delay". I już uzyskać zablokowany stanu, ale wyniki jitter nie jest dobre, jak również czas blokowania. Być może, można go używać zbyt.

robię opóźnienie Locked Loop teraz. Używam tego papieru "Opóźnienie Locked Loop z elementów liniowych Delay". I już uzyskać zablokowany stanu, ale wyniki jitter nie jest dobre, jak również czas blokowania. Być może, można go używać zbyt.
Witam, czy istnieje projekt schematy pompy ładowania obwodu uprzedzenia? Dziękuję.

Witam, Czy moglibyście przesłać mi w projekcie DLL symulacji? Byłoby to bardzo pomocne dla mnie. Z góry dziękuję, Dinesh
robię opóźnienie Locked Loop teraz. Używam tego papieru "Opóźnienie Locked Loop z elementów liniowych Delay". I już uzyskać zablokowany stanu, ale wyniki jitter nie jest dobre, jak również czas blokowania. Być może, można go używać zbyt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back