Prosimy o wyłączenie możliwości dla zwykłych użytkowników, aby umieścić wątku w stanie zamkniętym

S

std_match

Guest
Inni użytkownicy mogą mieć cenne informacje na akcje nawet po ich autorów uważa, że problem jest rozwiązany.

Zły rozumowania. Jeśli zacznę temat na problem, który mam, moment, że problem jest rozwiązany jest moment, aby zablokować ten temat. Jeśli uważasz, że w tym temacie nie jest napisane, wystarczy, rozpocząć nowy. Dokonywanie tematy zbyt długo jest złe. Szukaj jest najlepszym sposobem na znalezienie informacji, które trzeba (jeśli informacji istnieje).

Zazwyczaj dzieje się dokładnie odwrotnie, wielu użytkowników opuścić wątki otwarte i użytkowników "ponownie" że wątek po 4 lub 5 lat bezczynności, aby dodawać własne pytania, które mogą być podobne do pierwotnego pytania. Muszę dodać, że widziałem kilka przypadków, w których wątek został zamknięty z niektórych złe rozwiązanie, w takim przypadku PM może ich twórców. Alex

Ale PM na oryginalny plakat nadal pozostawia błędne rozwiązanie na forum. Zgadzam się z std-meczu. Keith

Kiedy PM oryginalny plakat może ponownie otworzyć wątek do prawidłowego zostanie znalezione rozwiązanie, ale jest do PO, więc myślę, że będą przypadki, że wątek będzie zamknięta ze złym rozwiązaniem nawet po PO jest powiadamiany o niewłaściwym rozwiązania. Alex

Myślę, że nie będzie przypadków, że wątek będzie zamknięta ze złym rozwiązaniem nawet po PO jest powiadamiany o złym rozwiązaniem.
Tak, to musi zostać przyjęty, jeśli blisko-my-wątek funkcji istnieje. Nie sądzę, że jest to poważny problem. Pamiętam kilka przypadków, kiedy brałem udział w dyskusji i znaleźć wątek zamknięty niesmak, np. ze złym rozwiązaniem, które zostało chętnie przyjęte przez autora. Z drugiej strony, nikt nie może poprawić wszystkie błędne lub wprowadzające w błąd rozwiązań zamieszczona na edaboard. Osobiście nie sądzę, że jest to właściwe, aby zamknąć temat, chyba że ma szczególny temat i ma odpowiedzi wyczerpująco. Jest to również OK, aby zamknąć wątek, który został głównie w oparciu o błędne założenia. W innych przypadkach, staram się pozostawić opcję aby go niósł na w dalszych postów. Jak już wspomniano, istnieje wiele przypadków, gdzie przybysze są dodając niepowiązanych komentarzy lub opowieść poprzednie posty. Ale to zły nawyk, nie jest wystarczającym resaon, aby zamknąć wszystkie wątki jest.

Ja też zgadzam się z zamknięciem wątki tylko dlatego, że PO była odpowiedź chcieli. Wiele razy ktoś inny może przyjść i znaleźć temat, że są zainteresowani jeszcze nie mieć wszystkich informacji, których potrzebują, tak po prostu pytając dodatkowe pytanie lub podejmowania dalszych komentarz może poprawić wątku. Ponadto, wiele razy, gdy ktoś przychodzi na forum i zadaje pytanie dostają powiedziano "nie szukaj pierwszy", aby znaleźć istniejącego wątku na ten temat. Ale jeśli ten wątek jest zamknięty wtedy kończy się co nowego w każdym razie. Na wszelkie sposoby mają [solved] tag, ale nie zamknąć. Tylko modów powinien być w stanie zamknąć wątki IMO.

FVM są moderatorzy mogą ponownie otworzyć zamknięte wątki? Jeśli tak, być może rozwiązanie pośrednie mogą być doradzając im o błędne rozwiązania. + + +

Tak moderatorzy mogą otwierać zamknięte wątku, widziałem też stanowisko moderatora wiadomość w zamkniętym wątku bez ponownego otwarcia go. Alex

Tak, moderatorzy mogą wysyłać na zamknięte tematy. Możemy również dołączyć, podzielić i przenieść je. I od czasu do czasu dołączyć "stracone" odpowiedzi i odblokować "rozwiązany" wątki. Jak już powiedziałem, jeśli pojawi się wątek, który powinien być odblokowany, skontaktuj się z którymś z moderatorów. Keith

Gotowe. Teraz użytkownik może oznaczyć wątek jako rozwiązane, ale nadal otwarte. Dziękujemy za opinię.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back