S
std_match
Guest
Inni użytkownicy mogą mieć cenne informacje na akcje nawet po ich autorów uważa, że problem jest rozwiązany.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zazwyczaj dzieje się dokładnie odwrotnie, wielu użytkowników opuścić wątki otwarte i użytkowników "ponownie" że wątek po 4 lub 5 lat bezczynności, aby dodawać własne pytania, które mogą być podobne do pierwotnego pytania. Muszę dodać, że widziałem kilka przypadków, w których wątek został zamknięty z niektórych złe rozwiązanie, w takim przypadku PM może ich twórców. Alex
Tak, to musi zostać przyjęty, jeśli blisko-my-wątek funkcji istnieje. Nie sądzę, że jest to poważny problem. Pamiętam kilka przypadków, kiedy brałem udział w dyskusji i znaleźć wątek zamknięty niesmak, np. ze złym rozwiązaniem, które zostało chętnie przyjęte przez autora. Z drugiej strony, nikt nie może poprawić wszystkie błędne lub wprowadzające w błąd rozwiązań zamieszczona na edaboard. Osobiście nie sądzę, że jest to właściwe, aby zamknąć temat, chyba że ma szczególny temat i ma odpowiedzi wyczerpująco. Jest to również OK, aby zamknąć wątek, który został głównie w oparciu o błędne założenia. W innych przypadkach, staram się pozostawić opcję aby go niósł na w dalszych postów. Jak już wspomniano, istnieje wiele przypadków, gdzie przybysze są dodając niepowiązanych komentarzy lub opowieść poprzednie posty. Ale to zły nawyk, nie jest wystarczającym resaon, aby zamknąć wszystkie wątki jest.Myślę, że nie będzie przypadków, że wątek będzie zamknięta ze złym rozwiązaniem nawet po PO jest powiadamiany o złym rozwiązaniem.