projekty

W

wajahat

Guest
HI wszyscy o tym plant.I Jestem undergradute studentów i obecnie studiuje w
7-ci semester.ITs mój końcowy semestr, a ja jestem wciąż szukają świetny pomysł na mój stopień project.Mates Jestem wyczerpaniu czas czas. Proszę mi w tym pomóc lub w inny sposób będzie dmuchać mój mózg. Prosimy pochodzić z niektórych innotative pomysłu do jego zbyt late.Any pojęcia o telecom.I nie boi pracy hard.Please mi pomóc z pomysłem marsh.I am waiting for response.thanks pozytywne.

hiye,

Jestem obecnie robi Boost kalkulator i jej systemu kontroli dla mojego projektu.hope it helps you.

pozdrowienia,

Jeffrey

Jestem gratefgul ci. złego realiy być wdzięczny, gdyby mógł Pan dawać mi trochę abstrakcyjne.
THANKS

wajahat,

wzrost konwerter zmienić tryb zasilania (nie jestem pewien, czy wiesz o tym) w przypadku, gdy ma mniejsze napięcia wejściowego i daje większe napięcie wyjściowe.ie.Vin = 5V i Vout = 10V.Osiąga się to poprzez zmianę induktor i wyłączanie.i zrobić rozeznanie wyszukiwania w Google na ZPR.u zrozumieć więcej.ale przede wszystkim jeśli projektowania dla zwiększenia kalkulator,
będziesz projektowania systemu kontroli, jak również.to jest ...jeśli Vin krople z powiedzieć, 5V do 3V ...Twoje vout nie zostaną naruszone.Osiąga się to poprzez kontrolowanie cykl swoich PWM.

pozdrowienia,
Jeffrey

I'm sorry man,
ja naprawdę nie zgadzają się z osób, która zwraca się o ich pomysły na projekty ....jeśli nie możesz mieć jakiś pomysł, co zrobić dla tego, co serwowane wszystkich instrukcji?Chciałbym Ci porad: Rozejrzyj się wokół i dowiedz się, co trzeba zrobić (na pewno rzeczy o elektronice), myślę, że to naprawdę nie może być przedmiotem nauczania w uniwersytetach.
Jeśli kiedykolwiek fantasticated w głowie latające obiekty, roboty laser bitew
itp. można znaleźć pomysł na które również ....Wiem z doświadczenia i mam maksymalną.pozdrowienia

maXer

Licencjackich OK?
Wtedy naprawdę nie potrzeba robić niektóre rzeczy zupełnie nowe, proponujemy, aby rozpocząć pracę nad jednym obszarze i uczyć się i uczyć się, a następnie w absolwentach szkół wyższych, można rozwijać kilka nowych rzeczy.
Teraz wystarczy zrobić rozeznanie i kilka nowych pomysłów na temat tego, co można zrobić.

Przykład: modemów ADSL jest interesujące
Power line
a nawet można bezprzewodowych, czyniąc niektóre badania nad Digital Radio Receivers, Software Radio RF MEMs użycia w systemach komunikacji, Super prowadzenie ADCs ....Istnieje wiele,
Co więcej,
Możesz przejść multimedialne
Kompresja wideo, dźwięku i kompresji i tak ....Pola te są bardzo interesujące.
Powodzenia.

(Oczywiście,
jestem całkowicie Agree, Rozejrzyj się wokół i zobacz, co inni potrzebują. Jest to najlepsze źródło pomysłów)

Akceptuję rozejrzeć pomysł, ale każdy mówi o hi-tech material.I jestem licencjackich i oczywiście ja dont znać dużo o tym hi-tech stuff.I Próbuję.
Cóż Mami Thanks a lot. Gesture.Take Będziemy wdzięczni za opiekę.

wajahat mój człowiek ci wydają się być mylony z tak wielu opcji dostępnej dla Ciebie.tylko zdecydować na jedno, a kij na niego.thats all ican powiedzieć ............

Nic nie jest niemożliwe w tym świecie, spróbuj zawsze dla najlepszych!

pls wizyta www.geocities.com / deb_mallik / cpld lub skontaktuj się ze mną na deb_mallik (at) yahoo.com

można spróbować niektórych samochodowych systemów kontroli

CześćDigital Watermarking - MATLAB - Projekt przesłany nahttp://edaboard.com/ftopic164892.htmlProjekt ten jest testowany w praktyce i działa dobrze.

Download it!Pozdrowienia,
Vishwa

Będę również dołączyć
7-szy sem bardzo szybko, choć nasze czynniki floated ma nadzieję, że u niektórych temat można znaleźć coś przydatnego dla Ciebie
1.Design z RF komitetu Link
2.VLSI realizacji Fuzzy Logic Controller
3.Motion Odszkodowania za pomocą wavelets wideo kodowania
4.DSP oparte projektowania dekoder H.264/AVC *
5.MIMO kanał Modelowanie *
Konwerter 6.Text na mowę dla indyjskich Język
7.Speech akcesoriów
Uznanie 8.Speaker
9.Techniques cyfrowych obrazów forensics
10.Speech blokowanego przełącznika #
11.A Wavelet Network Control Metoda Disk Drive
12.Planar Anteny dla Wireless CommunicationsMam kilka czytania i wyniki symulacji, Matlab kody * tematy

i jednym z moich frnd zrobiły wiarygodne pracy w #

w sumie 33 projekty są tam wymienione Mam tylko few.It byłoby lepiej, jeśli można określić pola zainteresowania

cześć
Sidra tutaj .... actully I
can't help ua partii ... jak im w moim szóstym semestrze telekomunikacyjnych engg .... so ur bardziej doświadczonych ode mnie .... ale mogę powiedzieć, że u atleast powinien wybrać yr projektów związanych z GSM, GPRS, CDMA lub te technologieies są w tej chwili ... anyways ... niezależnie i wybrać to let me know ... thx .... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

I'll be realiy wdzięczny, gdyby mógł Pan dawać mi trochę abstrakcyjne

Im również na kilka projektów.Spróbuj myśli sometihing jak samochód automatycznego rozpoznawania numeru licencji tablicy. Itd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back