Projektowanie i budowa Zarządu Szkolenia Mikrokontroler

K

kohtwe

Guest
Hello! Czy umysł będzie Ci pomóc. Muszę projektowania i budowy Zarządu Szkolenia mikrokontrolera. I wiadomo applification z mikrokontrolera. Myślę, że może pomóc.

Witam, Jaki rodzaj chip kontrolera, którego chcesz użyć? PIC, AVR ... Ponadto, można wyszukać w internecie, masz tak wiele przykładów. Bye.

Guy Hay, myślę, że rozwijają się mikrokontroler (PIC) dla Thesis ME. Mogę zbudować szkolenie pokładowe, czego potrzebujesz. Jeśli ostatecznej obrony jest bardzo blisko, skontaktuj się ze mną drogą mailową. Myślę, że jestem z tego samego kraju z tobą.

Witam Myślę, że każde szkolenie pokładowe powinny zawiera wiele rzeczy, które nie zależą od typu procesora, takie jak: 1.Keybad matrycy 2.LCD 3. 7 seg 4. niektóre diody 5. interfejs szeregowy 6.some przełączniki 7.ADC i / lub DAC i tak dalej nadzieję, że pomoże u Slam Ahmed www.ig.org

może ktoś mi pomóc w pracy rady? Nie wiem jak zacząć bo nie mogę znaleźć żadnej pracy jednej planszy projektowania i budowy mikrokontrolera szukać pewnych wskazówek. Im naprawdę martwi bo mam do submitt to 7 dni:. S im przy użyciu Atmel 89s53. Moduły są klawiatury lcd grafiki tekst lcd 7 seg LED panelu przekaźnika panel silnik prądu stałego silnik krokowy dac adc eeprom z Real Time Clock relacje z 8255 palnika dla kontrolera ja naprawdę wdzięczni za pomoc.

Rist należy programista, I sugest Państwa do widzenia jeden. Nie do ... na pokładzie proto można otrzymać jedną z tych płyt chleba. tych płyt z wyświetlaczem LCD, pamięć, klawiaturę ... są bardzo drogie do stosowania hobby. Początek jeden po drugim. Najpierw kilka małych doprowadziły programów ... zrozumieć koncepcję, a potem trzeba będzie tych "pro" deski:) przed 2 lat i pracy z 8051, teraz używam AVR i że jest lepiej. Jeśli może pomóc Witamy chodzi z Bułgarii

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back