Projekt: automatyczny alarm temprature wykrywanie oparte na 8051

S

suraj9900k

Guest
Witam, może ktoś mi pomóc w sprawie z mojego m projekt tworzenia automatycznego wykrywania alarmu temprature na podstawie componts mikrokontrolera są 1 rozwój boare 2 8051 atc89c51 3 czujnik 4adc 5 LCD do wyświetlania każdy może mi pomóc w programowania z interfejsem LCD i jak shoul i Czy to plz zapewnić mi szczegóły na mój identyfikator jego surajsingh9900kumar@gmail.com jak najszybciej będę wielki thankfull do Dziękujemy ciepły chodzi Suraj singh

Potrzebuję PLN Źródło kodu / c program do lcd, ADC, czujnik, brzęczyk, klawiatura wszystko w jeden ok ... i chcę, aby wyświetlić temprature na wyświetlaczu LCD.

Czy to zadanie? Jeśli nie możesz użyć mikrokontrolerów z wbudowanym ADC zamiast 8051. Jeśli google trochę, można uzyskać wszystkie informacje na temat łączenia urządzeń peryferyjnych z 8051. Wysłałem kilka informacji na mojej stronie. Dont używać gotowych kodów, spróbuj zapisać własne poprzez zrozumienie zasad. Powodzenia. : D

koleś mi zostało bardzo mniej czasu około 2 dni więcej siedzę w ADC i LCD brałem lcd na porcie 0 i ADC na porcie 1 i próbuje intilaise, ale to nie odbywa się mi pomóc z kodem źródłowym w C

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back