Program analizatora logicznego

K

KMOLTITI

Guest
Niektóre ciała mi pomóc, proszę mi powiedzieć, źródło okna przykład kod analizatora stanów logicznych.

Mylące zdanie. Prosimy o inne sformułowanie i podać więcej informacji.

Niestety, muszę exsample analizatora kodu logiki source.

Analizatory Logic to urządzenia sygnał logiczny test, nie części oprogramowania. Jeśli szukasz oprogramowania analizatory protokołów, co najmniej, na jakim protokół, który chcesz sprawdzić.

Muszę przykład takich jak usb logiki analizator, analizator stanów logicznych portu równoległego. Lub program graficzny do rysowania sygnału na ekranie komputera.

Możesz wypróbować niektóre z otwartych analizatory protokołów źródła. W sieci LAN, jest Ethereal. Dla USB, usbsnoop. Dla narzędzi graficznych, jak o gnuplot.

Myślę, że chce korzystać z jego komputera jako analizator stanów logicznych, a wejście sygnału przez port równoległy. Było kilka projektów hobby tak, ale wyschły, a zszokowana, prawdopodobnie dlatego, że jakość czasu jest tak niska. USB? Nie wiesz, co on oznacza, chyba że odnosi się do produktów komercyjnych. Istnieje wiele komercyjnych analizatorów, które komunikują się z komputerem poprzez port równoległy lub port USB, ale wykorzystanie zewnętrznego sprzętu do nabycia sygnałów. Windows po prostu wyświetla dane. Można wyszukiwać numery archiwalne magazynu Circuit Cellar projektów hobby podobne do produktów komercyjnych. Spróbuj grudnia 1997 r. lub październiku 2004 spraw.

Użyłem usb oprogramowanie protokołu analizatorów wcześniej. Jedyną wadą jest to, że nie działają dla pre-wyliczenie transferów.

Oznacza to, że działają tylko po włączeniu urządzenia usb z powodzeniem wymienione.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back