Problem ze znalezieniem i kreślenia utraty powrót mikropaskowej anteny

A

asme

Guest
Witam Pracuję nad mikropaskowej anteny mojego projektu. Użyłem Matlab. Mam problem, aby znaleźć straty powrotu. Przeszedłem przez papier połysk i wziął poprawkę następnie umieścić go znaleźć odzwierciedlenie i fale zdarzenia. ale mam trudności w spisek straty powrotu. nie wyszedł podobny do papieru Sheen. co mam zrobić? Proszę o pomoc Dziękuję

należy odnieść się do podręcznika mikropaskowej anteny przez Bahl.

możesz spróbować biura AWR to bardzo przydatny program

spróbuj MWO jest bardzo przydatne dla mikropaskowej anteny

spróbuj książki em modelowania MATLAB .. on dostępny w forach ebook z edaboard .. daje programy w MATLAB do badania anten patch .. jego bardzo przydatne

Można znaleźć książki "CAD Microstrip Anteny bezprzewodowej Aplikacje" Robert Sainati pomocne. Zawiera partii oprogramowania do projektowania. Oczywiście nie jest oczywistym wyborem korzystania z komercyjnego oprogramowania Ansoft, IE3D, itp. Pozdrawiam [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 58 sekund: [/color] [/size] Można znaleźć książki "CAD Microstrip Anteny bezprzewodowej Aplikacje "Robert Sainati pomocne. Zawiera partii oprogramowania do projektowania. Oczywiście nie jest oczywistym wyborem korzystania z komercyjnego oprogramowania Ansoft, IE3D, itp. Pozdrawiam

Podręcznik mikropaskowej anteny przez james jest lepsze książki w mikropaskowej anteny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back