Problem z synchronizacją sygnału z odzyskiem przewoźnika demodulacji QAM

T

thieuhiep

Guest
Witam, właśnie studiował FPGA na krótki czas. W tym czasie Buduję powodzeniem QAM-16 projektu modulacji w VHDL. Ale teraz, gdy staram się budować demodulacji QAM, poznałem wielki problem. Zrobiłem demodulacji w MATLAB-ie, ale w układach, nie mogę synchrolize odbierać sygnał z odzyskiem przewoźnika. Mam na myśli nie może odzyskać symbol zegara od otrzymania sygnału. Dlatego demodulacji nie działa. Proszę powiedzieć, czy masz jakieś rady, kod lub materiał o moim problemie. Z góry dzięki!

Do synchronizacji zegara przed przewoźnika i demodulacji 16 QAM sygnału.

Witam, czy mógłby pan ur akcji VHDL QAM. Robię ostatnim roku proj na 16QAM do SDR. Dzięki za udostępnienie. Moje id mail: hemalatha.bk87 @ gmail.com
Witam, właśnie studiował FPGA na krótki czas. W tym czasie Buduję powodzeniem QAM-16 projektu modulacji w VHDL. Ale teraz, gdy staram się budować demodulacji QAM, poznałem wielki problem. Zrobiłem demodulacji w MATLAB-ie, ale w układach, nie mogę synchrolize odbierać sygnał z carrie Proszę powiedzieć, czy masz jakieś rady, kod lub materiał o moim problemie. Z góry dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back