C
circuit
Guest
Jestem projektowania cztery płyty warstwy z warstwy 1 i 4 na sygnał i 2, jest płaszczyzną podłoża i 3 płaszczyzny zasilania (po tym z urządzeń analogowych pokładzie eval, który jestem częściowo replikacji w mój projekt, ponieważ używam tego samego układu ADC) I mam jednego 6V moc przychodzące na pokładzie za pomocą karty, a tego jestem dzielenie na wymaganym analogowych cyfrowych VDD jest za pomocą odpowiednich regulatorów napięcia. są 2 analogowe VDD i 2 cyfrowe VDD w moim systemie. posiada analogowe i cyfrowe 2.5V 3.5V dla mojego czujnika i analogowych i cyfrowych 3V 3V dla mojego ADC. Teraz mam do podziału płaszczyzny zasilania do 4 wyspy intellegently takie, które można umieścić elementy i umieścić bezpośrednio za pośrednictwem swoich odnośnych szpilki do płaszczyzny napięcia. Tu bym analogowych i cyfrowych samoloty razem samoloty razem? (Mam tylko jedną płaszczyzną podłoża) ADC musi być umieszczony na końcu deski z sygnałów cyfrowych będzie złącze, które znajduje się na innym forum. Czujnik posiada wszystkie jego wyjścia na jednej stronie. jestem attatching sposób mam umieścić elementy [size = 6] [/size] będzie uruchomić forum na max zegar 20 MHz