problem plz help kariery ....!

J

jigisha

Guest
Hello all ........
im frehser engg WE, im zainteresowanych w dziedzinie telekomunikacji, ale słyszałem, że Telecom nie jest dobre dla dziewczyn .... nawet większość ludzi mówi, że ..
więc każdy można przypomnienie mi, że ... może dziewcząt pracy w dziedzinie telekomunikacji?jeśli tak to gdzie?
w którym podział?
i na jakiej pozycji?plz plz help me out .............

Cześć

To zależy od tego, czy chcesz zrobić desktop pracy lub nie złożył pracy

Większość inżynier elektronik zrobi pulpitu pracy

Najlepsza praca jest w rozwoju, projektowania i R & D dziedzinie są inne zadania w zakresie nadzoru, edukacji i zarządzania, mniej atrakcyjne

Wszystkiego najlepszego i ma dobre i produktywne kariery

Bobi

jej .. ok, ale jaka powinna być na pulpicie ...??? pracy
można wyjaśnić u mnie ...?
Słyszałem, że ...dla dziewczyn są tylko dwa dzielnicy o nazwie RF i przełączanie ... tak jest??

Przemysłu telekomunikacyjnego jest najlepsze dla inżynierów elektroniki
W przypadku wystąpienia jakichkolwiek szans po prostu zrób to, idź w to, co deartment
Oferowane (związane z pola). RF jest dobre to jest w zasadzie komórki planowania i optymalizacji

Wystarczy robić to, co u można robić najlepiej.Thats all, co ten świat chce ...If u have u zaufania może zostać inżynierem telekomunikacji ekspert ... Praca będzie ur feets ...

dobry sposób, aby marnować czas ...... stopit plsssss.

Wiele R & D elektryczne pracy inżynierskich wymaga siedząc przed komputerem pisanie raportów i prowadzenie symulacji, a następnie będzie spotkanie, aby porozmawiać o symulacji, a następnie wchodząc w laboratorium do testowania sprzętu (jeśli masz szczęście).Nie ważne, czy jesteś mężczyzną czy kobietą.

Czy to, co Cię interesuje, a ignorować idiotów, którzy mówią, że nie można zrobić czegoś, bo to kobiety.

Telecom jest duża część Elektrotechnika i z pewnością można znaleźć coś do zrobienia.

Dave

Myślę, że to zależy także od Ciebie lokalizacji (np. kraju).W niektórych krajach, głównie elektroników do pulpitu pracy.Ale w innych krajach dziedzinie zatrudnienia są bardzo dużo i inżyniera nie tylko do pracy dziedzinie.

To znaczy, w krajach o słabej gospodarce, ludzie (nie tylko inżynierów) zostały zmuszone do większej pracy (które czasami są nieistotne z nich), chociaż nie są one assined zrobić oficjalnie.

Jako kobieta, trzeba rozważyć tę kwestię, moim zdaniem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back