problemów dotyczących instalacji Zelandia Eval Version

C

chengzhi_zhou

Guest
Mam problem zainstalować zenland eval Wersja do mojego komputera.Mój komputer posiada system Windows XP Professional z dodatkiem SP2.Kiedy rozpocząć instalację "instalacyjny aplikacji w systemie Windows", popup pokazuje okno z napisem "Podsystem Win16 nie był w stanie wprowadzić tryb chroniony, DOSX.EXE musi być w autoexec.nt i obecne w PATH.

Mam już zainstalowane Zelandia Eval do mojego laptopa.Działa dobrze.Ale to nie może być zainstalowany na swoim komputerze.Czy Jian lub innych ekspertów mi pomóc?

Chengzhi

Chengzhi:

Używamy wersji InstallShield stworzyć program instalacyjny.Wydaje mi się automatycznie utworzony plik wykonywalny (setup.exe) jest 16-bitowa aplikacja.Większość Win32 OS automatycznie zainstalować 16-bitowy DOS Virtual Machine i można go uruchomić setup.exe.Niemniej jednak, nie zauważasz Win32 niektórych użytkowników nie instalować takie maszyny wirtualnej i ma problem z uruchomieniem jakiejkolwiek DOS lub 16-bitowe aplikacje.Powód nie jest znany.Możemy aktualizować nasz program InstallShield lub użyć innego programu, tworzenie instalacji, takie jak to dostarczane przez firmę Microsoft.W tej chwili, proszę sprawdzić, dlaczego DOS Virtual Machine nie jest automatycznie instalowany w naszej maszynie Win32.Dzięki!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back