Praca w domu?

K

kordix

Guest
Witam wszystkich, chciałbym zapytać, czy u know niektórych witryn, gdzie szukać możliwości, aby projekty? Potrzebuję pieniędzy, ale nie mogę w pełnym wymiarze czasu! Więc chcę wiedzieć, czy mogę coś zrobić, aby dostać pieniądze z domu! Dzięki.

To samo pytanie, mikrofalówka pasywny symulacji i projektowania to mój kierunek badań, głównie inluded filtry, zwrotnice i tak dalej

Jednym z problemów w pracy w domu jest to, że chyba że jesteś bardzo sławny nikt nie będzie ryzyka, płaci za swoją pracę, chyba że mogą wywiad osobiście. To dość dużo ograniczeń potencjalnych klientów do lokalnego obszaru. Innym problemem jest obecnych warunkach ekonomicznych. Nie ma nadwyżkę rzeczy do zrobienia i firmy mogą dostać dodatkowe godziny pracy za darmo z ich sztabów jest.

Co z e-commerce ... to dobrze zapłacić ... ? Im myśli o zakupie domeny i rozpoczęcie czegoś takiego .. ale tak naprawdę wiem, jak zacząć i co produkt sprzedać ... : P. .. Wiem, programowanie ...: HTML i PHP

dobrze, to samo pytanie jak wyżej ... szans na pracę z domu .... specjalnie dla kobiet (z dziećmi i ton do gotowania i tak dalej), jeśli mają dbać o ich rodzin siebie?

rentacoder.com to bardzo dobry sposób na rozpoczęcie również spróbować: elance.com getacoder.com getafreelancer.com offshoreexperts.com

Dziękuję bardzo eda_wiz i thedesolatesoul to są bardzo dobre połączenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back