Praca w Antenna Design Albo doktor anteny .. Potrzebujesz pomocy ....

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Witam wszystkich, jestem obecnie pursueing Master w Inżynierii ze specjalizacją w komunikacie mikrofalówka i propagacji anteny. Teraz robię moje Mtech międzystatkowa w NCRA-TIFR antena Mesh Analysis.Before przybywających do studiów magisterskich nie planowałem nic jako takie o pójściu do doktora lub pracy w określonej dziedzinie, ale teraz po roku studiów dostałem zainteresowanie w Anteny i propagacji fal. Mój dylemat jest willn't mogę uzyskać bezpośredni pracy w RF domeny nie rekrutuje kampusu przychodzi do naszej uczelni takich profiel.If Wybrałem Embedded lub pole VLSI lub IT .. opcji jest wiele ... ale nie jestem skłonny do tego ... chyba że stracę wszystkie moje nadzieje na znalezienie pracy w Antenna Design. Chcę szczere porady, co należy zrobić.? Mam prawie 0% chnace na znalezienie pracy w Antenna Design od dzisiaj przez bezpośredniego zatrudnienia. Słyszałem, że konstrukcja anteny jest rodzaj pracy badawczej niż job.If przemysłu tak, będę zdecydować się na studia gdzies .. antena design ... Podobnie jak Ohio State .. czy też osób wie nic lepszego ..? ? Proszę prowadź mnie na tym ... jestem coraz bardziej mylić z dnia na dzień. Dziękuję.

Jeśli szukasz w internecie, widać, że istnieje wiele firm, których anteny projektowania, inżynierii mikrofalowej i obwodów itp. Powodzenia w poszukiwaniu pracy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back