prędkość pojazdu za pomocą odbiornika GPS

S

samba007

Guest
Robie projekt z wykorzystaniem 8051. Moje wymagania są odczytywane z prędkością pojazdu za pomocą GPS (model nie konkretnych) i wysłać go do właściciela. który z kolei wysyła SMS i zmniejszenie prędkości pojazdu, w przypadku, gdy kierowca jest senny, nieprzytomny, czy przekroczenie prędkości. Jak czytać prędkość pojazdu GPS. i jak mogę zmierzyć bez montażu na pojeździe

Jak odczytać prędkość pojazdu GPS. i jak mogę zmierzyć bez montażu na pojeździe
Czy to znaczy bez montażu GPS w pojeździe?

Nie dość montażu w pojeździe. można uzyskać prędkość informacje z GPS VTG parametru. Jak mogę sprawdzić to przy okazji różnych demo. Czy obowiązkowe jest, że i zamontować go w samochodzie

Kabel z anteny jest dość duży. Jeśli możesz swing anteny poziomo lub pionowo na dobrym i szybkim widać różnice w parametrze prędkości GPS, czy też ma zostać zamontowane w pojeździe, aby wyświetlić ten parametr.

Hej, dzięki ckshivaram działa i widzę różnice w parametrach, ale również, w demo i nie może się obracać anteny. Czy mogą Państwo zaproponować mi jakieś alternatywne

Ów ropy i metody wdrożenia tego udowodnić. Nie zrobiłem wiele badań i rozwoju na jej temat. może ktoś na forum może pomóc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back