S
sykab
Guest
Chcę wiedzieć, czy NMOS lub tranzystor PMO są w regionie nasycenia. Więc vds> VGS-VT. Moim problemem jest to, że nie znam dokładnej wartości VT NMOS i PMO. Używam technologii AMS 0,35 mikrometrów. Dzięki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ale potrzebuję informacji na wymiar tranzystor, jest to, zanim to zrobię żadnej symulacji. Dzięki
Czy wiesz jak podłączyć NMOS lub PMO do diody? po to zrobisz, sprawiają, że obecne Id równa 1UA, to Vgs = Vds będzie w pobliżu progu napięcia. to jest moja metoda, aby zrozumieć V.
Tak, wiem, jak podłączyć do Mos diody! Bardzo dziękujęCzy wiesz jak podłączyć NMOS lub PMO do diody? po to zrobisz, sprawiają, że obecne Id równa 1UA, to Vgs = Vds będzie w pobliżu progu napięcia. to jest moja metoda, aby zrozumieć V.
Tak, wiem, jak podłączyć do Mos diody! Dzięki cytatemCzy wiesz jak podłączyć NMOS lub PMO do diody? po to zrobisz, sprawiają, że obecne Id równa 1UA, to Vgs = Vds będzie w pobliżu progu napięcia. to jest moja metoda, aby zrozumieć V.