Powrót Opisywanie Problem z układu do przechwytywania

B

BasePointer

Guest
Witam wszystkich, właśnie skończyłem projekt w układzie i z powrotem z uwagami go do chwytania przez utworzenie pliku wymiany z układu po części nazwy. Ale mam duży problem teraz, wszystkie elementy w uchwycić mają złe wartości! i część odniesienia. Jak można rozwiązać ten problem? Proszę mi pomóc. 10x

z tego co kiedykolwiek problem występuje nie mogą dać się rozwiązać. i był używany do być poinformowani, nie do tyłu adnotacje. U może zrobić przechwytywanie ręcznie. jego bardziej wskazane jest układ po zrobieniu schematu. być może u spojrzeć na projektowanie układu fr n etykiety w schemat ręcznie. taring77

Masz do utrzymania synchronizacji, wykonując backannotation przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian w schemacie. Następnie wszystkie części i staże netto właściwości znajdą się w schemacie bazy danych. Po sprawdzeniu synchronizacji, zmienić schemat i przekazuje adnotacje. Obejrzyj ECO opcje ostrożnie zanim to. Istnieje wiele opcji, które zepsuć plik MAX. : Sm19:

Przykro nam, jesteś mniej lub bardziej przykręcić po zniszczeniach odbywa się z powrotem adnotacji. Plik wymiany jest do zrobienia chociaż .... 1. Everthing BACKUP w Pady i Orcard przed ponownym adnotacje. (I jeszcze to zrobić, mimo że proces jest w dół pat.) 2. Użyj tryb ECO w Pads, aby utworzyć ponownie adnotacji plik (. Swp) 3. Strip się nagłówka i stopki z pliku. Swp. Podczas gdy w nie, należy sprawdzić kilka re-adnotacje ręcznie dla zdrowia psychicznego dobra. 4. "Powrót komentarz ..." powinien złożyć zmian (bez błędów). Upewnij się, że są zgodne z systemem go na "projekt" lub "wybór". W większości przypadków można użyć "design".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back