Potrzebujesz sugestia wyboru MS Project

A

adeel.sid

Guest
Witam Mam licencjat w dziedzinie elektroniki i chcesz zrobić MS w komunikacji. Jestem zainteresowany cyfrowego / satelitarnego komunikacji i sieci komputerowych i chcą się uczyć dalej, wybierając projekt (General). General temat związany z wyżej da mi czas na pracę i wąskie pole. Sugestie wymagane od osób, komunikacji oraz polach sieci. Pozdrawiam Adeel.sid

mówią nam, jakie są Twoje umiejętności? Co oprogramowanie symulacji można korzystać?

Bezpieczeństwo sieci, sieci komputerowych, przetwarzania rozproszonego.

Oprogramowanie do symulacji obwodów: Multisim, OrCAD, EWB symulacji oprogramowania Antena: Designer Ansoft również nad Code Composer Studio C + + dla systemów wbudowanych i szczerze interesują Pole pracy w sieci. Mam również skłonność do pola WSN i SDR. Na podstawie tych informacji, to jest odpowiedni, aby przejść do pola WSN. Co Pana sugestię, Pozdrawiam Adeel

Osobiście nie jestem fanem WSN jako pole. To więcej jak obszar, który mi, gdzie masz czujniki zbierania danych i bezprzewodowej transmisji wykorzystywany do wysyłania danych (myślę, że wielu ludzi spierają się o to:)) byłbym zainteresowany w projektowaniu modem przy użyciu DSP (wiesz CCS) , jeśli jesteś dobry w projektowaniu anteny można stworzyć prosty nadajnik bezprzewodowy. Zapytaj swojego przełożonego, dla mnie to projekt bardzo dobrze. Ponadto, jeśli możesz poświęcić trochę gotówki, spróbuj spojrzeć na GNU SDR. Zakładam, że masz dobre umiejętności programowania, do wyboru jest wiele w SDR, RADAR, GSM, etc Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back