Potrzebujesz próbki MAX038

P

petrfilipi

Guest
Cześć, chłopaki. Czy ktoś wysłać mi, proszę, próbki MAX038? Dzięki. Petr Filipi, Czechy

[Quote = petrfilipi] Cześć, chłopaki. Czy ktoś wysłać mi, proszę, próbki MAX038? Dzięki. Petr Filipi, Czechy [/quote] Hi! Republika Czeska jest za daleko dla mnie. Ale można go kupić od niektórych internetowych, www.digikey.com www.farnell.com . . . . . . . Ale również wbudowany DDS z DAC i / uC uP,. . . . . . jeśli nie masz MAX038. Powodzenia dla Ciebie!

[Quote = petrfilipi] Czy ktoś wysłać mi, proszę, próbki MAX038? [/Quote] szukałem na MAX038 na Maxim stronie internetowej. Mówi, że MAX038 jest przestarzała. Czy może być trudne do uzyskania próbki, niezależnie od swojej lokalizacji. Spójrz na innych układów DDS jak Analog AD9851. Analog ma dobry wybór układów DDS.

Bardzo dobry układ! Niestety, jest już przestarzały i bardzo trudne do znalezienia. Doskonałym zamiennikiem jest XR2206 z Exar Corp mam próbki poprzez e-mail mojego lokalnego przedstawiciela Exar (znaleźć na ich stronie internetowej.) Ja mieszkam w USA. Ich polityka może być inna dla innych krajów. Tu jest link do ich strony internetowej: h ** p: / / = www.exar.com/product.php?ProdNumber=XR2206&areaID nadzieję, że to pomaga. Powodzenia!

Nadal można dostać od Farnell i Export.Farnell zawiera Czech .. Part Number: 789-008 .. Pozdrawiam, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back