Potrzebujesz porady na ostatnim roku

I

INS-ANI

Guest
Witam wszystkich, jestem studentem trzeciego roku z Be-Elektroniki i Telekomunikacji w Pune, Indie. Szukam Twojej admist radą reccesion zwiększenia moje umiejętności, a tym samym podjęcia krok w odpowiednim kierunku. Zacznę od moich podstawowych umiejętności / Kursy i podjętych * Certyfikat w zakresie zarządzania siecią, Linux base (Indian Institute of Management-Kalkuty) * Kilka Seminaria na temat zabezpieczeń sieci bezprzewodowej. Warsztat * na wbudowanym projekt systemu i aplikacji Basic (International Institute of Information Technology, Pune) 9one tydzień) kurs * na High Speed ​​PCB (jeszcze do końca, a ja jestem jeszcze zdobyć zaufanie) * przeprowadziła warsztaty na temat robotyki w mojej uczelni wydarzenie. Wraz z tym, mam możliwość podjęcia szczegółowej warsztaty projektowania wbudowany system, fragment, który został załączony. Teraz pytam zapytanie od Ciebie jest .. 1) Co obieralnych mam brać w ostatnim roku? Wbudowany system, VLSI, Energoelektronika, itp. 2) W jakiej dziedzinie mój projekt końcowy roku powinny być wykonane? (Domyślam się kurs, którego szczegóły zostały dołączone pomoże mi w moim ostatnim projektem roku?) 3) Co jeszcze można zrobić? Dążę do wprowadzenia w spółce bazowej opartej w Indiach. Dziękuję za cierpliwość i czas. Mam nadzieję, że rada pomoże mi podjąć dobre decyzje w wymaganych miesięcy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back