Potrzebujesz pomocy w projektowaniu resetu

I

incol

Guest
jest wniosek, że w mojej konstrukcji histerezy por jest 0.07v, co to znaczy, to oznacza to opóźnienie jest 0.07v? Jaki jest pożytek z histerezy w por? dzięki

Głównie POR histerezy jest używany do absorve zmianę zasilania podczas fazy zasilania, będziesz miał wartość progową w celu porównania do resetout procesora (zasilanie jest teraz w stady państwa) i to porównanie ma i histerezy w celu absorve zmiany / tętnienia zasilania. Mam nadzieję, że to przydatne komentarze.

Histereza z 75mV Oznacza to, że gdy przekroczy próg wejścia przez 75mV to tylko ouput pójdzie na wysokim poziomie. Podobnie, gdy wejście jest zejście, wyjście jest tylko wtedy, gdy wejście chage poszła 75mV poniżej progu Chińskiej Nadzieja pomaga

[Quote = ambreesh] histereza z 75mV Oznacza to, że gdy przekroczy próg wejścia przez 75mV to tylko ouput pójdzie na wysokim poziomie. Podobnie, gdy wejście jest zejście, wyjście jest tylko wtedy, gdy wejście chage poszła 75mV poniżej progu Chińskiej Nadzieja pomaga [/quote] Myślę, POR mają wyższy próg i dolny próg, różnica między tymi dwoma progami jest histereza, prawda?

Tak, więc wokół odniesienia można podzielić 70mV spadku, w zależności od requirmrnt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back