Potrzebujesz pomocy w interfejsie komputera Mózgu

H

hanukaran

Guest
PHP:
Witam, potrzebuję pomocy w moim projekcie. Muszę opracować pobrania, które można rozpoznać i sklasyfikować brainwave.I myśli chcą rozwijać oprogramowanie za pomocą początkujący matlab.Im. Im learning now.I już znalazłem EEG dane w formacie EDF i formacie tekstowym. Czy ktoś może mnie doprowadzić do rozwoju tego projektu. Dzięki i Prabakaran uwadze

witam prabakaran .. im także, że mój projekt na 2D ruchu kursora przy użyciu sygnału EEG .. może u pls podać mi te dane EEG? thnx z góry

witam prabakaran .. im także, że mój projekt na 2D ruchu kursora za pomocą sygnału EEG .. może u pls podać mi te dane EEG? thnx z góry
ya pewien brat ..... chciałbym dołączyć .... i dołączać dane the.edf i. dane txt ..... anywat jakiej platformy korzystasz ..... możemy wspólnie zrobić, jeśli chcesz .... :) .. jeśli chcesz proszę dodać mnie w Facebook pravan@live.com zbiorników n chodzi Prabakaran MUnusamy

hi prabakaran Chciałem zaimplementować interfejs komputerowy mózg dla wielu ruchów w Matlab. będzie u plz mi pomóc, jeśli u nie go. szczerze

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back