Potrzebujesz pomocy systemów wbudowanych

D

desaipa

Guest
Witam wszystkich usres, i chcesz pracować w systemach wbudowanych, chcę wiedzieć, które obszary powinny i muszą się na dalsze studia do uzyskania pracy w systemach wbudowanych. PD

Start najpierw Digital Design Logic następnie przejść do aplikacji mikroprocesora. Formularz nie byłoby to bardzo łatwe do pracy w systemach wbudowanych

Chwyć jakiś mikrokontroler i że niektóre z projektów z niego przy wykorzystaniu środków i dowcip. będzie proponuję zacząć od 8051 jego samouczki są dostępne na www.8052.com . szczęśliwy nauki

dzięki hiii dla ur pomóc jestem już pracują nad projektem mikrokontroler i chcesz wiedzieć, co nowego oprogramowania lub technologii, które mam na studia podczas studiów mikrokontrolerów byeee PD

[Quote = desaipa] hiii dzięki za pomoc ur jestem już pracują nad projektem mikrokontroler i chcesz wiedzieć, co nowego oprogramowania lub technologii, które mam na studia podczas studiów mikrokontrolerów byeee PD [/quote] Jaki mikrokontroler używasz? trzeba będzie sprawdzić, czy u-kontroler spełnia Twoje potrzeby (na przykład, musisz A / D, D / A interfejs pamięci zewnętrznej adresowania 8/16-bit). Następnie należy zdecydować, czy pisać w montażu i zapewnia język (C, Basic, itd.) Daj nam trochę więcej szczegółów na temat projektu. Okrzyki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back