Potrzebujesz pomocy "stk500.ebn" Jak mogę przekonwertować do "

T

tuinui98

Guest
Witam wszystkich. Teraz stworzył programista AVR forum [url = www.der-hammer.info/hvprog/index_en.htm] HVProg [/url] Jest to klon STK500, stosowany w wielu typu AVR i firmware obsługuje uaktualniania przez AVRStudio. I moje ciekawe wysokiego napięcia Parallel trybie programowania. Ale moim wielkim problemem jest firmware program do ATMEGA8535 w HVProg. Ze względu na AVRStudio jest w tym firmware STK500, ale format to *. EBN C: \\ Program Files \\ Atmel \\ AVR Tools \\ STK500 \\ STK500.ebn Teraz mogę program AVR przez SI-Prog przez [ url = www.lancos.com / prog.html] [PronyProg / url] z Lancos. Program ten obsługuje wiele formacie pliku firmware, ale wyłączone Ktoś EBN *. można konwertować do formatu *. EBN *. hex proszę. Dziękuję.

Witam, Możesz zrobić AvrProg do AtMega8535 At90s8535 program ou z stk500.ebn, Atmel używa AvrProg aktualizacji STK500, daj zajrzyj tutaj http://www.siwawi.arubi.uni-kl.de/avr_projects/avrispre / index.html psilva

To rozszerzenie jest ATMEL formacie do przesłania ... Mają bootloader na STK500 który może kodować plik oprogramowania ... Może być enb2hex może pomóc ... Chciałbym spróbować też ...

To rozszerzenie są ATMEL formacie do przesłania ... Mają bootloader na STK500 który może kodować plik oprogramowania ... Może być enb2hex może pomóc ... Chciałbym spróbować też ...
Tutaj jesteś:

moje problemy z dre młotek STK500: 1 avr studio / nowy / w komunikatu została ustalona na 9600B / s, a stored.when odinstalować i zainstalować starszej wersji z 115200b / s start HV jest w po raz pierwszy! ps i wykonane w wersji advanset z atmega i kąpieli i IC rezistors smd i C 2 z celem kabel pokładzie zbyt długo-HV programowanie, Atmega 8 nie reagują na SPI, ale w trybie HV ok.so zrobiłem pokładzie SPI dla Atmega8 ....:-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back