Potrzebujesz pomocy na Willar sp200s Programista z at89s52

R

royhaiza

Guest
Witam panie i używane okno siedem użyć sterownika dla systemu Vista i działa dobrze, a wersja oprogramowania 2.20 wzmocnione i kupić ten produkt w firmie, w Malezji, które tutaj mieszkam, właściwie mój problem jest, i korzystać z chip AT89s20, mam dwa chip AT89s52. Jeden chip i zaprogramować za pomocą programatora w mojej uczelni, ale jeden chip sp200s używam programatora. Chodzi o to, i chip spalić przy SP2000 nie jest praca, wydaje się kod programu nie jest do pobrania na chip .. moje ustawienie jest Port 1, i ustawić urządzenie, a następnie załadować plik hex, hex Intel, a następnie wybrać i przeczytać, sprawdzić, kiedy chip zweryfikować sukces wtedy zaczynam AUTO, i grubości wszystkich funkcji auto, program, kasowanie, zabezpieczanie itp. wszyscy mówili sukces, ale kiedy umieścić chip w obwodzie nie działa, w porównaniu do chip i nagrać z mojej uczelni programista. To dobrze. Mam zmienić urządzenie od firmy, aby uzyskać nowy, ale nadal mam ten sam problem. Co powinien zrobić i proszę pana? sprzedający powiedział, to urządzenie działa tylko z portu od 1 do 3 tylko, mam zmienić port, ale nadal ten sam problem występuje. Ktoś ma ten sam problem ze mną, jak rozwiązać?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back