Potrzebujesz pomocy na Przetwarzanie obrazu w C + +

I

IndiJones

Guest
Istnieje filtr zamontowany w przedniej części aparatu, który oddziela obraz w 4 części według długości fal filtry i obraz na zdjęciu wygląda jak, jak pokazano w załączonym 4to1.doc pliku. Rozmiar przechwytywanego obrazu 2048X1536 pikseli. I potrzebny jest program napisany w C + +, które umożliwią 4 zdjęć w jednej ramce na górze nawzajem i wyjście rozdzielczości 1024x768 (XGA). Czy ktoś może mi pomóc plz z tym. Dzięki z góry!

Witam Jestem również zainteresowany pracą na przetwarzanie obrazu w VC + + może znaleźć u facetów mi ebook lub zasobu go w VC + +. thanx msk

Witam, jest kilka starych książki "Visual C + + 5 Toolkit energią w systemie Windows 95 i Windows NT: Nowoczesne Narzędzia i techniki dla programistów" Richarda C. Leinecker _hxxp: / / www.amazon.co.uk / exec / obidos / ASIN/1566045282 / rozdziałów Ch. 3. Punkt Ch Image Processing. 4. Przetwarzanie obszar obrazu do czynienia z kilkoma podstawowymi przetwarzania obrazu w VC + + (jasność, kontrast, wykrywanie krawędzi, FD, FP mediana etc filtrów) na początek powinno wystarczyć ... później na stronie: _hxxt: / / www.codeproject.com / bitmapy _hxxt: / / www.codeguru.com / bitmapy ut

Hi thanx uther8472 wiele za skierowanie me.but mogę znaleźć tego ebook Visual C + + 5 Toolkit energią w systemie Windows 95 i Windows NT: Nowoczesne Narzędzia i techniki dla programistów "Richarda C. Leinecker zwolnić gdzie jeśli ciało wie plz Odesłali mnie że thanx msk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back