Potrzebujesz pomocy na Philips PDIUSBD11

W

weeyndha

Guest
Witam wszystkich, potrzebuję pomocy w PDIUSBD11. Utrzymuje przerwać zarejestruj się 0x0001. Nie jestem w stanie wyłączyć funkcję HUB. Jak mam zrobić?

wizyta po stronie logiki, mają przykładowy kod za pomocą PIC16F877 podłączone do PDIUSB11. Również piont się błędy w Philips charakterystyki, w tym problem, o którym mówicie. Używam go sobie i próbuję napisać ogólny program C wyliczyć jako urządzenie HID. :?

Nie mam problem z kodem poza logiką jest. To jest init kod używam do PDIUSB11, trzeba nazwać to po co reset. //------ Startowych USB_Init nieważne usb (void) {unsigned char bufor [2]; / * wyłączenie funkcji Hub w PDIUSBD11 * / bufor [0] = 0x00; D11CmdDataWrite (D11_SET_HUB_ADDRESS, Buffer, 1); / * Ustaw Adres do zera (domyślnie) i włącz funkcję * / bufor [0] = 0x80; D11CmdDataWrite (D11_SET_ADDRESS_ENABLE, Buffer, 1); / * Włącz funkcję ogólne punkty końcowe * / bufor [0] = 0x02; D11CmdDataWrite (D11_SET_ENDPOINT_ENABLE, Buffer, 1 ) / * Ustaw Mode - Enable SoftConnect * / bufor [0] = 0x97; / * Wbudowana funkcja, SoftConnect, Clk Run, nr LazyClk, Wakeup Remote * / Buffer [1] = 0x02; / * CLKOUT = 16MHz * / D11CmdDataWrite (D11_SET_MODE, bufor, 2);} exactally co problem należy rozwiązać?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back