Potrzebujesz pilnie podręcznik dla VCS-MX, SoC Encounter, PrimeTime

R

rizalafande

Guest
Cześć,
I pilnie podręcznik, który można opisać krok = krok, jak korzystać z VCS-MX, SoC Encounter i PrimeTime i oprogramowania PRIMEPOWER.Dziękuję bardzo.

rizalafande napisał:

Cześć,

I pilnie podręcznik, który można opisać krok = krok, jak korzystać z VCS-MX, SoC Encounter i PrimeTime i oprogramowania PRIMEPOWER.
Dziękuję bardzo.

HI,
Mam w prime time i podręczniki VCS użytkownika.

Jeśli opracowania bardziej na przepływie, co HDL itd. Możemy wysłać np. pracy i nawet tutorial

Ajeetha
www.noveldv.com

Jeśli opracowania bardziej na przepływie, co HDL itd. Możemy wysłać np. pracy i nawet tutorial
======================================
Actaully, jestem początkujący w użyciu tych narzędzi.W każdym razie, mój początkowy plan jest zbadanie przy pomocy prostych narzędzi z obiegu, takich jak 8-bitowe Ripple prowadzić żmija.Co mam zamiar zrobić to, że:
1.Design obwodu przy VHDL w NEdit
2.Uruchom symulację przy VCS-MX
3.Run syntezy przy użyciu Design Compiler
4.Ponownie uruchomić VCS-MX
5.Run SoC Encounter na miejsce i trasa
6.Ponownie uruchomić VCS-MX
7.Run PrimeTime do czasu i energii analizy

W tej chwili ja nawet nie wiem jak odwołać się do VCS-MX.Gdybyś mógł mi pomóc w zapewnieniu tutoriale na temat korzystania z tych narzędzi, to coś więcej niż mile widziane.
Dzięki.

mój adres e-dodania: r.cheismail (at) yahoo.com
-riedel -Dodano po 2 minuty:Hi Deepu,
Proszę przesłać mi PrimeTime i podręczniki VCS użytkownika poprzez mój adres e-dodania r.cheismail (at) yahoo.com.
Dziękuję bardzo.

-riedel-[/ img] [/ quote]

Być może jesteś studentem próbują dowiedzieć się pełnego przepływu ASIC jeden strzał?Jeśli tak polecam skonsultować się z podręcznikami lab / tutoriale.Aby rozpocząć korzystanie z VCS MX jest bardzo proste, do:

vhdlan file.vhdl
VCS-debug_all <top_entity>
. / simv-log_file R-l

Powodzenia
Ajeetha, CVC
www.noveldv.com

Tak, rzeczywiście jestem doktorantem, ale niestety osoby, które znają się lepiej oprogramowania opuścił uniwersytet.Oni nawet nie mają żadnych instrukcji laboratorium.Tak, to moja przyjemność, jeśli można wysłać wykonalne tutorial jak uruchomić symulację projektu VHDL.Bardzo dziękujemy za pomaga.
-riedel -

cześć.Jest to podręcznik vcs

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=830320 # 830320

Hi Diag,
Tak, ja już dostałem co chcę .. dzięki ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back