Potrzebuję pomocy z pinami PIC10F222

A

andyyeap

Guest
hey guys im problemy z programowaniem próbuje PIC10F222, mój PICkit2 cant wykryje urządzenie. Istnieje VGG VDD gruntowych PGC i PGD więc od 10f222 nie PGC i PGD jak mam podłączyć piny PICkit2 do 10F222? Potrzebuję pomocy PILNE! dzięki!

PGC jest ICSPCLK, pin nr 3 na smd 10F222 i pin nr 4 na DIL. PGD ​​jest również ICSPDAT, pin nr 1 na smd 10F222 i pin nr 5 na DIL. Jeśli programowanie urządzenia w obwodzie, aby się, że nie masz zewnętrzne comonents na tych 2 linii mocno Ładowanie PICkit2 sygnały. Regards, Anand Dhuru

200949132614205.jpg

ale im posiadanie problem wykrywania urządzenia podczas programowania z PIC 2 .. nadal nie mogę wykryć urządzenia .. czy jest jakiś inny sposób? [COLOR = "Silver"] --- Aktualizacja --- [/COLOR], gdy próbuję użyć PICkit2 podłączyć 10f222, ale nie można wykryć, używam breadboard zaprogramować PIC. to jest pin w stanie wykryć w makiet? lub jakimkolwiek innym czynnikiem, a gdy próbuję połączyć PGD i linię PGC razem GP0, to wspomniał, że jest nieobsługiwany część, więc wat jest problem?

--- Aktualizacja --- [/COLOR], gdy próbuję użyć PICkit2 podłączyć 10f222, ale nie można wykryć, używam breadboard zaprogramować PIC. to jest pin w stanie wykryć w makiet? lub jakimkolwiek innym czynnikiem, a gdy próbuję połączyć PGD i linię PGC razem GP0, to wspomniał, że jest nieobsługiwany część, więc wat jest problem?
Jak to PGD i PGC razem PG0? Czy czytałeś poprzednie posty? PGD ​​Pin5 PGC Pin4: shock:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back