Potrzebuję informacji, aby utworzyć konto na konto IEEE

G

girih192002

Guest
Szanowni Państwo, chciałbym, aby otworzyć konto internetowe IEEE. ale jestem trochę zdezorientowany po obejrzeniu wiele informacji na stronach internetowych. Proszę dać mi znać, jak dostęp do wszystkich dokumentów IEEE online. Jakie są opłaty lub prowizji dla profesjonalistów i Inżynierii Student okres jednego roku. Proszę dać mi znać szczegółów. w ten sposób mogę uzyskać dostęp do wszystkich wiadomości e-czasopiśmie kart IEEE. Jestem z siedzibą w Indiach. Będę wdzięczny dla Ciebie.

członkostwa, ale nie daje swobodny dostęp do dokumentów - trzeba będzie dodatkowo zapłacić. Keith.

[Quote = keith1200rs] członkostwa, ale nie daje swobodny dostęp do dokumentów - trzeba będzie dodatkowo zapłacić. Keith. [/Quote] Mam ci chodzi. Mam również przeszedł link IEEE. 35 dolarów to tylko ze względu na abonament, w prawo. następnie do przeglądania dokumentów z każdej kategorii muszą płacić więcej?

[Quote = girih192002] Mam swój punkt. Mam również przeszedł link IEEE. 35 dolarów to tylko ze względu na abonament, w prawo. następnie do przeglądania dokumentów z każdej kategorii muszą płacić więcej? [/quote] Zgadza się. Nie jestem pewien opłat. Byłem członkiem lat i jestem członkiem społeczeństwa, które następnie zostanie JSSC mi dostęp do dokumentów JSSC, ale nie innych. Postanowiłem to było tańsze dołączyć właściwe towarzystwa niż płacić miesięczne opłaty, aby uzyskać dostęp do wszystkich dokumentów, ale to nie może być w obecnej sytuacji - nie sprawdzili w ostatnim czasie. Keith.

Prawo, członkostwo nie daje dostęp do prac naukowych. Można mieć tylko wolne drukowanej i cyfrowej kopii IEEE Spectrum i potencjał.

[Quote = keith1200rs] [quote = girih192002] Mam swój punkt. Mam również przeszedł link IEEE. 35 dolarów to tylko ze względu na abonament, w prawo. następnie do przeglądania dokumentów z każdej kategorii muszą płacić więcej? [/quote] Zgadza się. Nie jestem pewien opłat. Byłem członkiem lat i jestem członkiem społeczeństwa, które następnie zostanie JSSC mi dostęp do dokumentów JSSC, ale nie innych. Postanowiłem to było tańsze dołączyć właściwe towarzystwa niż płacić miesięczne opłaty, aby uzyskać dostęp do wszystkich dokumentów, ale to nie może być w obecnej sytuacji - nie sprawdzili w ostatnim czasie. Keith. [/Quote] Witam Keith, Masz rację. W analogowych i Folk również potrzeba tylko papieru JSSC i IEEE transakcji na Circuit Design. , ale to również niezbędne opłaty za członkostwo i IEEE JSSC. Powiedz mi, czy się mylę? Keith proszę mi podać przybliżone ...!!

kosztów JSSC członkostwa 22 dolarów dodatkowych myślę, bez wersji drukowanej pisma (można go przeczytać online tak) to dostaje dostęp do wszystkich dokumentów JSSC myślę. Ponadto, członkostwo dostaje ogromne zniżki na 2 DVD wszystkie dokumenty z powrotem do 1966 roku - również warto dostępu szybkiego wyszukiwania i gotowe. Keith. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 47 minutach: [/color] [/size] Woops, trzymam nazywając ją JSSC - to tytuł czasopisma. SSC (Solid-State Circuits) Społeczeństwo jest właściwe imię. By the way, SSC Towarzystwo dla projektowania układów scalonych. Jeśli nie jesteś projektowania układów scalonych może być inny. By the way, nie wiem, czy to tylko mnie, ale uważam, że IEEE stronie jest straszne. Nigdy nie mogę znaleźć nic na jej temat. Na drugi dzień szukałem książki i trzeba było wieków, aby znaleźć IEEE sklepie. Ja tylko starałem się dowiedzieć, ile kosztuje dostęp do biblioteki cyfrowej i nie mogę go nigdzie znaleźć! Keith.

Keith, dzięki za informacje. Keith musisz szukać papieru z odpowiednimi słowami kluczowymi. i tak wielkie dzięki!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back