poszukuje zaawansowanych kadencji instrukcji wirtuoza lub wychowawczy

W

whlinfei

Guest
Witam wszystkich, jestem nowy rytm i muszę używać kadencji wirtuoz i ibm 130nm PDK zrobić symulację. Nie wiem jak do zamiatania W ciągu stosunku L i nie mógł znaleźć żadnej odpowiedniej informacji w internecie. Podobno tylko niektóre brama zakłócenia Sweep i zachwycającymi napięcie bramki zmiennych można znaleźć w Internecie. Dziękuję bardzo, czy możesz mi pomóc. Z poważaniem, whlinfei

[Quote = whlinfei] Nie wiem jak do zamiatania W ciągu stosunku L i nie mógł znaleźć żadnej odpowiedniej informacji w internecie ... whlinfei [/quote] Znajdź tu Cadence tutorial o parametrycznych symulacji:

[Quote = erikl] [quote = whlinfei] Nie wiem jak do zamiatania W ciągu stosunku L i nie mógł znaleźć żadnej odpowiedniej informacji w internecie ... whlinfei [/quote] Znajdź tu Cadence tutorial o parametrycznych symulacji : [/quote] dzięki!

[Quote = skokowy] wgraj z jednej strony, jak również. staw skokowy [/quote] Niestety, nie ma go. Być może można znaleźć żądaną informację poprzez [url = http://cadence.wikispaces.com/Documentation+index~~HEAD=pobj] Ta strona [/url].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back