poszukuje midi pokładzie projektant - firmware i pcb

J

jemtone

Guest
Szukam, aby rozpocząć związek z wykwalifikowanym wojownikiem kodu, które zainteresowane byłyby w projektowaniu MIDI I / O PCB, który przekazuje informacje midi poprzez USB do komputera. Kod jest GNU, całkowicie dostępny do wzięcia. Jestem zainteresowany możliwością rozszerzenia we / wy, co oznacza, mamy małe I / O i usb do pracy, a następnie zbudować centrum ekspansji na rzecz wzrostu i / o ile potrzeba. Midi - jeśli nie są zaznajomieni z midi niż nie odpowiadaj. Osoba, która zrobi to zadanie musi wiedzieć o midi i mają doświadczenie w jego celu i funkcji. dziękuję

Masz na myśli zatrzymać, że dostaniesz kogoś do pracy dla Ciebie za darmo, a następnie go wydał swój oprogramowania za darmo, jak również? Również załóżmy, że osoba zgadza - zrobisz interfejsów sprzętowych? Odpowiedź na te i będę gotów. Musisz zadać mi pytania, choć MIDI - współpraca głównie sprzętu, więc jestem pewien, wiem coś o tym.

Nic w tym świecie jest bezpłatne. Jestem zainteresowany pracą na umowę z dobrym człowiekiem, który jest tak skłonny do podjęcia tej pracy na. Wszelkie midi informacji jest łatwe do uzyskania. Więc jeśli można projektowania sprzętu i oprogramowania lub, i znasz midi i kod, byłbym interestee w dyskusji na temat dalszych

Nie interesuje mnie w pieniądze, ale w końcowym produkcie. Można zrobić zarówno schematy i oprogramowania, ale potrzebuję kogoś do przetestowania sprzętu. Moje ustawienia użyje PIC18F2550, i ICSP i USB, więc byłoby bezproblemowe. Korzystanie z projektu będzie można podłączyć syntezator port MIDI do portu USB komputera. Czy jesteś zainteresowany? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] (? Przy okazji .. to wygląda z Twojej stanowisko, jeśli masz już jakieś oprogramowanie gotowe tak jest?)

Tak, można przetestować sprzęt i system wykrywania błędów, a także budować pcb i pomóc w upewnieniu się, że projekt jest funkcjonalny i jest porównywalna do jakości, co jest dostępne obecnie. Kiedy mówisz podłączyć do komputera, to znaczy dowolnego komputera, Mac lub PC, jak podłączyć zgodny klasy n grać wykrywania midi urządzenia? Byłoby to wskazane. Uważam, że należy przenieść tę rozmowę teraz na e-mail. prosimy kierować na e-mail .... i wysłać prywatną wiadomość dziękuję

Masz rację. Oczywiście po stronie oprogramowania będzie korzystać (wymagają) sterowniki MIDI zgodny z klasy. Na przykład, Windows XP jest gotowy z MIDI sterowników USB. Pisanie własnych sterowników MIDI będzie zbyt bolesne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back