poprosisz o pomoc w złożeniu kaskody wzmacniacz w pełni różnicy

L

lhlbluesky

Guest
Mam zaprojektowany składany kaskody pełni różnicowy wzmacniacz używany do potokowym adc (1,5 bitów na scenie), ale są pewne problemy: kiedy i przetestować go w otwartej pętli idealnie CMFB (źródło vcvs), GBW jest 103M, uzyskać to 80 dc db,-3db przepustowość jest o 10 kHz, jednak, kiedy i przetestować go w zamkniętej pętli z sc-CMFB, istnieją pewne dziwne problemy: po pierwsze, moim celem projektu jest [color = red] 15ms / s [/color], ale rzeczywista prędkość jest tylko 2 ms / s lub więcej, co zrobić, pozostaje więc, nie wiem dlaczego? po drugie, w fazie próbki, i chcesz przywrócić Vout + i Vout do VCM (0,9 V) poprzez przełącznik CMOS w fazie phi1, jednak wartość jest zawsze poniżej 0,9 V; w pierwszym cyklu zegara, to o 500mV i zwiększa się stopniowo aż sześciu cyklu zegara, osiąga 890mV i tak, po tym, że pozostaje bez zmian i nie wiem dlaczego, za co więcej, po podłączeniu Cs i Cf do vcm poprzez przełącznik CMOS w fazie phi1, wartość jest dokładnie 0,9 V, więc, myślę, że przełącznik CMOS jest ok, ale co się stało? po trzecie, i podłączyć do 0.9V-vin, vin + od 0,3 V do 1,5 V, a następnie VREF = 0.6V, VREF + = 1.2V.vref-= 0.6V, tak? i i co wiedzieć, co się żądaną wartość Vout + i Vout-? na przykład, gdy vin + = 1.4V, co żądaną wartość Vout + i Vout-? proszę mi pomóc, nie bardzo wiem, dzięki wszystkim.

można dołączyć do reprezentacji swojego wzmacniacza, aby być bardziej wyraźne?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back