pomysłów na projekt w WinCE

J

john2020

Guest
hi all

Czy każdy może zasugerować mi, wat wniosku należy opracować dla moich
końcowy projekt semestr w systemie Windows CE, mamy Intel Strong pokładzie SA1110/1111 ARM? pls help me z kilku możliwych projects.i chcesz to zrobić, jak duży projekt.

Thanks & Regards
John

Cześć.Jeśli rozwój Windows CE applicatoin, możesz użyć Microsoft Embedded Visual Tools (embedded Visual C 3.0/4.0).Można pobrać z witryny Microsoft.

\ http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1dacdb3d-50d1-41b2-a107-fa75ae960856&displaylang=en

Z pozdrowieniami.

hi petarpav

Mam oprogramowanie wbudowane Visual C . potrzeba tworzenia aplikacji dla Platform Builder 5.0, ma kilka pomysłów na projekt na WinCE 5.0.
Jeśli masz jakiś pomysł, podzielić się ze mną.

Thanks & Regards
John

Cześć.Jest to obraz jądra, a nie wniosku.Co to jest dokładnie swoje wyżywienie (manifacturer, ...)? numer produktu

Z pozdrowieniami.

u można pobrać film z Microsoft WinCE wychowawczy stronie."demo1.exe" file mówi tworzenia obrazów jądra.

hi allmoże ktoś mi pomoże w sprawie Realizacja wideo urządzenie wejściowe dla WinCE 5.0?
co wszystkie specyficzne obszary i potrzebne do rozwijania tej aplikacji przy użyciu wbudowanego VC ?pls help me

pozdrowienia
john

hi all

ktoś dostał idei do realizacji H323 dla WinCE 5.0? co specofic wszystkich obszarach i musisz wiedzieć, aby wykonać moje zadanie? Czy H323 kodu open source pochodzą? pls współpracownik me.I konieczność wdrożenia go na WinCE przy pomocy wbudowanego VC i Platform Builder 5.0

pozdrowienia
john

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back