Pomoc z kadencją

A

Ahmed Tolba

Guest
Witam wszystkich,Używam kadencji projektowania WTC, zwróciłem schematyczne, ale gdy zaczynam symulatora (Widmo) podejmujezbyt długi, aby otworzyć ....
Nie wiem w czym jest problem?
puszka metalowa wszelki jeden współpracownik?

jeśli WTC ma tou tranzystory można sprawdzić, czy zainstalować PDK w odpowiedni sposób lub nie

Hi jamesfeng1981,
Przepraszamy za odpowiadanie za późno ......... I'm working on Linux 10.2

Nie może być problem z ustawieniami licencji / serwer, a to może być trwa zbyt długo Zamówienie licencji ...

Wiem, dlaczego to jest ... Jeśli mam rację slownessis tylko po raz pierwszy od rozpoczęcia icfb u ur.
Dzieje się tak dlatego framw pracy kadencji doesnot wszystko ładowane po uruchomieniu.To loda sonly domyślnie rzeczy w razie potrzeby ładuje reqd rzeczy.

Jeśli ur pracy na szybkich maszynach ciężkich RAM to nie widać powolność, ponieważ czas potrzebny jest veryisignificant.Ale jeśli u ur otwarty na lokalnym komputerze a następnie u będzie widoczny jest problem powolności.

Dzięki
Sriramachandra

procesor 1,86 GHz i 512MB pamięci RAMthe simulator it shouldn't take that much time(few minutes!!?)

Myślę jednak, aby otworzyć
symulator nie powinno to zająć tyle czasu (kilka minut!?)

Ahmed Tolba napisał:Witam wszystkich,
Używam kadencji projektowania WTC, zwróciłem schematyczne, ale gdy zaczynam symulatora (Widmo) podejmuje
zbyt długi, aby otworzyć ....Nie wiem w czym jest problem?puszka metalowa wszelki jeden współpracownik?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back