pomoc w zakresie przewoźnika VLSI

B

bhargav.scsvmv

Guest
Kiedy wybrać przewoźnika w sposób projektowania? Kiedy wybrać przewoźnika w zakresie projektowania logiki? Chodzi mi o to, jakiego rodzaju wiedzy i umiejętności niezbędnych dla osoby, do wyboru przewoźnika w sposób projektowania lub w projektowaniu logika? Mam teraz szansę, aby wybrać jedną w them.But nie wiem co wybrać dla mnie. Więc proszę o pomoc.

Jakie umiejętności są potrzebne? Cóż, czy nakładka lub zaplecza, to stanowisko inżyniera i trzeba umiejętność rozwiązywania problemów samodzielnie. Pytając ludzi super proste pytanie, które można łatwo znaleźć odpowiedź przez czytanie książek, jak, jak przesunięcia fazowego o 180 stopni, jak sobie sprawę, brama NAND z A + ~ B, co za różnica faz na T-FF, nie kwalifikuje się jako inżynier. Pierwszym krokiem jest nauczyć jak samemu Badawcze.

Co jest potrzebne umiejętności? Cóż, czy nakładka lub zaplecza, to stanowisko inżyniera i trzeba umiejętność rozwiązywania problemów samodzielnie. Pytając ludzi super proste pytanie, które można łatwo znaleźć odpowiedź przez czytanie książek, jak, jak przesunięcia fazowego o 180 stopni, jak sobie sprawę, brama NAND z A + ~ B, co za różnica faz na T-FF, nie kwalifikuje się jako inżynier. Pierwszym krokiem jest nauczyć jak Badawcze samodzielnie.
No to chyba przyzwyczajenie się mylić, zapytać wytyczne pierwszy krok od ciebie.

Poznaj technologię właściwie ... Miłego podstawową wiedzę na temat pracy MOSFET i CMOS. .. Jeśli są bardziej zainteresowani fizyczną częścią projektu można wybrać sposób projektowania .. Jeśli jesteś dobry w verilog kodowania i dobrą znajomością funkcji można wybrać przodu ..

Na front-end u VLSI trzeba mieć dobre podstawy projektowania cyfrowego, umiejętności programowania (HDL, C, skryptów).

Know technologii właściwie ... Miłego podstawową wiedzę na temat pracy MOSFET i CMOS ... Jeśli są bardziej zainteresowani fizyczną częścią projektu można wybrać sposób projektowania .. Jeśli są dobre na verilog kodowania i dobra znajomość funkcji można wybrać przodu ..
nie rozumiem co robi w fizycznym design.Can ktoś wytłumaczyć.

I nie rozumiem, co robi w fizycznym design.Can ktoś wytłumaczyć
Physical oferty konstrukcja z rzeczywistą realizację RTL ..... Umieszczenie komórki .. trasy ... zegar budowy drzewa ... weryfikacji komponentów ... optymalizacji konstrukcji w celu zwiększenia wydajności ... itd. ..

Jakie są podstawowe umiejętności Wystarczy być silny, aby błyszczeć w fizycznej projektu. Co jest pierwszą rzeczą, nauczyć się być dobrym stanie fizycznym inżyniera.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 23:48 --------- - Poprzedni post był na 23:44 ----------</span></span>
Co to jest podstawowa wiedza muszą stać się fizyczne inżyniera.

Poznaj podstawowe poziom roboczy tranzystor ... Przejdź przez układy ... przejść przez czas podobne rzeczy ... po prostu solidne podstawy .. będzie odebrać rzeczy po rozpoczęciu pracy ... Wszystkiego najlepszego

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back