Pomoc w wywiadzie uczelni MA w mikrofalowe

A

ayhz2002

Guest
Będę robić wywiad z dwóch profesorów (wywiad telefoniczny) na uniwersytecie w Niemczech. Zgłosiłem się do programu głównego w technice mikrofalowej i powiedzieli mi oni do mnie dzwonią i przeprowadzić ze mną wywiad na 20-30 minut, zadając pytania o matematyce i wybranych zagadnień inżynierii elektrycznej. Nie wspominając o tym, co w określonych tematów. Chciałbym zapytać, czy można przewidzieć, co mogą zapytać o. Nie lubię na nie wywiad. Także przegląd 4-5 lat moich studiów nie jest łatwe w trzy dni. Ktoś zrobił taki wywiad przed? Jakieś sugestie? dzięki ayhz2002

Myślę, że należy przede wszystkim zapoznać się z tematami o których mowa w CV.

Będą one prawdopodobnie zadawać pytania bez właściwych odpowiedzi, w jaki sposób myślenie i rozwiązywanie problemów umiejętności pracy. Nie daj się speszony, jeśli się takie pytania.

Myślę, że niektóre pytania, nie wahaj się pokazać, że u bardzo kreatywny styl myślenia. starać się im pokazać, że u są kreatywni, agresywnych i ambitnych.

Przypuszczam, że mnie o coś zapytać i zapomniałem odpowiedzieć na to lub nie wiem to. Jaki będzie najlepszy sposób na odpowiedź? Zapomniałem powiedzieć, czy mam do przeglądu moich notatek, czy co? Czy uważasz, że ich pytania będą koncentrować się w obszarze inżynierii mikrofalowej lub będą ogólne pytania? Co z matematyki? I było dużo matematyki, ale który z nich opinię.

Jeśli zapomniałeś, powiedz im o tym, kiedy dowiedział się i co książka będzie można zbadać, aby znaleźć odpowiedź. Następnie spróbuj uzyskania odpowiedzi z podstawowych zasad. Pytanie miałem na myśli to typ, który ma wiele answeres które są różne kompromisy. Przykładem może być, jaki rozmiar drutu do użycia. Wtedy będziesz miał do dyskusji voltge spadku, kosztów, fizycznych granic obszaru planu, migotanie świateł na tym samym torze, i wymogi prawne. Innym przykładem może być to, co moc nadajnika, zysku anteny, wysokość wieży anteny i tłumienie linii należy stosować w danej sytuacji. Innym przykładem może być układ, który nie może być postrzegane w pojemniku z dwóch zewnętrznych terminali. Niektóre pomiary wykazują pewne rezultaty. Co to jest wartości części elektronicznych i elektrycznych?

trzeba zobaczyć te wszystkie maxwell eqns::: idea::?: [quote = ayhz2002] będę robić wywiad z dwóch profesorów (wywiad telefoniczny) na uniwersytecie w Niemczech. Zgłosiłem się do programu głównego w technice mikrofalowej i powiedzieli mi oni do mnie dzwonią i przeprowadzić ze mną wywiad na 20-30 minut, zadając pytania o matematyce i wybranych zagadnień inżynierii elektrycznej. Nie wspominając o tym, co w określonych tematów. Chciałbym zapytać, czy można przewidzieć, co mogą zapytać o. Nie lubię na nie wywiad. Także przegląd 4-5 lat moich studiów nie jest łatwe w trzy dni. Ktoś zrobił taki wywiad przed? Jakieś sugestie? dzięki ayhz2002 [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back