Pomoc Symulacja Momentum z odpowiednią warstwą przewodzącą

T

thered

Guest
Witam wszystkich, Może to być bardzo proste pytanie dla Ciebie, ale wybacz mi. Ja jestem nowicjuszem, jeśli chodzi o dynamikę. Po kliknięciu wygenerować / update układ z reklamy, aby wygenerować układ tempa, to służy do importowania wszystko w prawo warstwy (cond1). Cond1 można znaleźć w menu rozwijanym, kiedy zdefiniować cond1 jako miejsce, gdzie moje mikropaskowa linie powinny być / gdzie mój warstwy dyrygent. Teraz, co się stało jest to, że kiedy tylko powtórzyć ten proces, to wszystko importowane do warstwy to nie prowadzi (to mówi "nie" dla jego etykietę) w ogóle. Nie mogłem nawet znaleźć tej warstwy (tak samo jak gdzie mój obiektów), aby wskazać, że jest to warstwa, gdzie wszystkie moje mikropaskowej linii znajdują. Czy jest jakiś sposób dla mnie, aby określić, że każda linia transmisji musi zostać przesunięty do odpowiedniego prowadzenia warstwy (cond1)? Czy ktoś proszę o pomoc? Z góry dzięki

Możesz wybrać warstwy i polecenia użyć "przejść do warstwy", aby uzyskać Transfer z jednej warstwy do drugiej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back