Pomoc! Sekwencjami w C + + w systemie Windows XP

L

Lucifre

Guest
Witam, uczę się C + + i próbuję za pomocą sekwencji, ale one nie działają, ponieważ używam Windowsa XP. Próbowałem modyfing Config.nt i dodanie device =% SystemRoot% \ system32 \ ansi.sys do niego, ale to nie działa! nawet jeśli i ponownie uruchom komp. Wszelkie ekspertów, że obecnie nie wiem jak zrobić sekwencji w C + + programy działają w systemie Windows XP?

Możesz opublikować fragment kodu? Nie mam tu problem. Odwołujesz się do zmiennej ustawione w środowisku, a nie w C lub C + +.

Hows tego:) Wszystkie "znaki specjalne" musi być uciekł!
Code:
 # include # include using namespace std; int main (int argc, char * argv []) {szFilename string = "C: \ \ test.txt"; ciąg szBuffer = "device =% SystemRoot% \ \ system32 \ \ ansi.sys \ n \ r "; ofstream outfile (szFilename.c_str (), ofstream:: binary); outfile.write (szBuffer.c_str (), szBuffer.length ()); outfile.close (); return 0 ;}
nowej linii Remmeber są różne dla: LF: Unix CR + LF: Microsoft Windows CR: Apple W przyszłości post:) To co próbują zrobić. b) W przypadku, gdy utkniesz. c) wszelkie odpowiednie fragmenty kodu i danych. Mam nadzieję, że pomoże! :)

Kiedy byłem nawiązujący do sekwencje i oznaczało Ascii sekwencji jak te, które odświeżania ekranu lub te, które przesuwać kursor w oknie dos na przykład, gdy próbuję użyć przesunąć kursor sekwencji w makro
Code:
 # define moveTo ( z, s) (sąd

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back