Pomoc potrzebna - MATLAB - poly2trellis

R

robinsjj01

Guest
Czy ktoś może mi powiedzieć jak używać krata znaku = poly2trellis ust ConstraintLength i CodeGenerator) i określić ConstraintLength i CodeGenerator? Ta

h ** p :/ / radio.feld.cvut.cz/matlab/toolbox/comm/poly2trellis.html [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 21 : 14 ---------- Poprzedni post był na 21:12 ---------- [/SIZE] [/color]
Czy ktoś może mi powiedzieć jak używać krata = poly2trellis (ConstraintLength, CodeGenerator) i określić ConstraintLength i CodeGenerator? TA
krata = poly2trellis (ConstraintLength, CodeGenerator) wykonuje konwersję na kurs K / N kodera Wstępne sterowanie. ConstraintLength jest 1-przez-k wektor, który określa opóźnienie dla enkodera na strumieniach wejściowych k bitowych. CodeGenerator jest k-by-n macierzy liczb ósemkowych, która określa n Gniazda wyjściowe dla każdego z enkodera na strumieniach wejściowych k bitowych.

Witam, Dzięki, Mój problem jest dowiedzieć outu numery muszę, muszę to w "For Dummies 'Format, Ive był na wszystkich Mathworks pliki pomocy.

Witam, Dzięki, Mój problem jest dowiedzieć outu numery muszę, muszę to w "For Dummies 'Format, Ive był na wszystkich Mathworks pliki pomocy. TA

Cześć, Dzięki, Mój problem jest dowiedzieć outu numery muszę, muszę to w "For Dummies 'Format, Ive zostały na wszystkich Mathworks pliki pomocy. TA
h ** p :/ / www-rohan.sdsu.edu/doc/matlab/toolbox/commblks/usersguide/tutor138.html długość ograniczeniem jest wektor Elementy tego wektora wskazać liczbę bitów przechowywanych w każdy rejestr przesuwny, w tym obecnych bitów wejściowych.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back