pomoc na plikach technologii do tworzenia Synopsys Milkyway danych

S

s3034585

Guest
Hi guys Chcę dowiedzieć się różne pliki technologicznych, które są wymagane do tworzenia Synopsys Milkyway bazy danych. Poniżej znajdują się pliki, które są wymagane. 1) plik technologia (. Tf) 2) pliki GDSII ust. GDS) 3) pliki TDF (. TDF) 4) informacje Pad orientację w pliku CLF 5) ograniczenia plik (. SDC), które zawierają ograniczenia czasowe i zegar definicje 6) EDIF plik Netlist (. EFR), który zawiera informacje łączność 7) pliku bazy danych Projekt (. db), który zawiera netlist, terminu wykonania i ograniczenia Design rule Chcę dowiedzieć się struktury tych plików tak, że można tworzyć własne pliki . Jeśli ktoś ma informacje na ich temat lub linki można pls powiedz mi. To będzie gr8 pomoc. Dzięki z góry. Tama

u można uzyskać większą wiedzę na temat tego pliku ze sprzedanych. jeśli u sprzedali następnie przejść throu go.

Hi Arunragavan Dzięki za odpowiedzi. I nie wiem co jest SOLD można pls powiedz mi o tym. Thanks in advance Tama

SPRZEDANY jest Synopsys Dokumentacja online. Znajdź swój siteid firmy i zarejestrować się na solvnet.synopsys.com. Można znaleźć w dokumentacji online po zalogowaniu solvnet lub pobrać cały pakiet w Synopsys ftp

SPRZEDANY zawiera wszystkie informacje na temat narzędzi Synopsys i dobra wskazówka dla projektu. lepiej u musi czytać SPRZEDANE materiałów. zalogować się w Synopsys ftp i zostanie sprzedany. do logowania u muszą wymagać EDA związanych id mail Firma aby go zarejestrować.

tf określenie informacji technologicznej z wykorzystaniem procesu u. jak warstwy metalu, RES, czapki, boisko i tak dalej, zbyt wiele do powiedzenia, można znaleźć w pliku zapewnić przez Astro przewodnika. gdsii jest formatem binarnym, który przechowuje informacje układu. U używać tego formatu do tapeout ur układ zwykle. Korzystanie gdsii, u może generować widok komórek szczegół Drogi Mlecznej. db jest Synopsys specyficzny format. u można zapisać projekt w tym formacie, a tranform lib do formatu db. SDC jest plik ograniczenia, które zazwyczaj zawierają specyfikację zegara, określenie ścieżki multicycle i kilka innych ograniczeniem projektowym, jeśli u know syntezy, u wiemy. EDIF jest Netlist format.

faktycznie u może google od sieci zostanie sprzedany! Powodzenia!

Cześć chłopaki Dzięki za informacji .. Czy pls powiedz mi, gdzie mogę dostać na studia strukturę tych plików tak, że pomaga mi je zrozumieć. Thanks in advance Tama [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 0 sekund: [/color] [/size] Hi Guys Dziękujemy za informacji .. Czy pls powiedz mi, gdzie mogę dostać na studia strukturę tych plików tak, że pomaga mi je zrozumieć. Thanks in advance Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back