Pomóż mi zainstalować VCS z ftp Synopsis

H

hoangthanhtung

Guest
Pobrałem narzędzia VCS z ftp Streszczenie dla platformy UNIX. Ponieważ nie jestem starszy z UNIX i Fabuła to nie jestem pomyślnie zainstalować narzędzie VCS. Czy jest ktoś pomyślnie zainstalować VCS dla systemu UNIX. Czy mógłbyś mi pomóc? Proszę podać pełną instrukcją i pełne skrypt dla mnie (przepraszam, ponieważ nie mam wystarczających do badania więcej UNIX i Opis instalacji). Z góry dziękuję

[Quote = hoangthanhtung] Pobrałem narzędzia VCS z ftp Streszczenie dla platformy UNIX. Ponieważ nie jestem starszy z UNIX i Fabuła to nie jestem pomyślnie zainstalować narzędzie VCS. Czy jest ktoś pomyślnie zainstalować VCS dla systemu UNIX. Czy mógłbyś mi pomóc? Proszę podać pełną instrukcją i pełne skrypt dla mnie (przepraszam, ponieważ nie mam wystarczających do badania więcej UNIX i Opis instalacji). Z góry dziękuję [/quote] Która wersja VCS? VCS72 strumień miały proste piłki tar, z 2005,06 Beta mają one nowy instalator. Wszystkie informacje są available@solvnet.synopsys.com - dlaczego nie wynika z tego? Aji

musisz pobrać wspólnego instalatora z Synopsys. obecnie wersji 1.1 o nazwie: synopsysinstaller_v1.1.tar.Z

produktów począwszy od 2004 r. u trzeba mieć instalator Synopsys do instalacji wszystkich Synopsys products.so wystarczy pobrać instalator z Synopsys ftp.run. / setup.sh, a następnie wypełnić ścieżkę instalacji produktu, jeśli instalator skarży nie mógł znaleźć polecenia uncompress, a następnie otwórz scrript konfiguracji w edytorze tekstu i zastąpić dekompresji z gzip-d.thats wszystkich ur zrobić. odniesieniu Amarnatrh [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 5 sekund: [/color] [/size] dla produktów począwszy od 2004 r. u trzeba mieć Synopsys instalatora instalacji wszystkich Synopsys products.so wystarczy pobrać instalator z Synopsys ftp.run. / setup.sh, a następnie wypełnić ścieżkę instalacji produktu, jeśli instalator skarży się na nie w stanie znaleźć polecenia uncompress, a następnie otwórz scrript konfiguracji w edytorze tekstu i zastąpić dekompresji z gzip-d . thats all ur zrobić. Amarnath zakresie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back