Pomóż mi otworzyć plik. Dokument ODT

N

Naail Malick

Guest
Witam wszystkich, może ktoś mi pomóc w otwarciu dokumentu z rozszerzeniem ODT. Próbowałem już otworzyć ten plik w OpenOffice i OpenDocument. rozmiar dokumentu = 11KB nazwa pliku = template_doc.odt Kiedy otworzyłam ją na OpenOffice do pisania to nie wykazało nic, a gdy próbowałem go na otwartym dokumencie widzowi pokazuje błąd. więc proszę mi pomóc, jego ważny dokument dla mnie. Dziękuje Pozdrawiam zaliczki, Naail

Nieco więcej informacji o pliku? Skąd U ją dostać? Jaki rozmiar jest? Kiedy zmodyfikowano? itd. .. Otwórz ten plik za pomocą zwykłego widza tekstu, takich jak VI i odczytać nagłówek pliku (pierwsze kilka bajtów lub litery pliku). Post nagłówek i / lub plik tu może ktoś może pomóc. To posible to nie jest Otwórz dokument Office! Culd być: Dokument ODT; Microsoft Office 97 Binder, ODT OOMF Tabela danych. Dane z Object Oriented Framework Micromagnetic. ODT Open Text Document. Standardowy format pliku dla dokumentów edytorach tekstu.

zmienić nazwę pliku na zip i użyj programu WinZip lub rozpakuj ..... zobacz plik content.xml cieszyć

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back