poduszki układ miedzi pour?

S

seyyah

Guest
I make miedzi odlewania z powerpcb.I zapisz plik i zamknij program.Kiedy ja ponownie i plik pusty obszar miedzi tylko granice widoczne.Rzeczywiście miedzi istnieje, ale nie wydaje.I udostępnienia go poprzez zmianę właściwości kreskowania widok z menu preferencji.Dlaczego w tej sytuacji występuje?.Nie mogę zrobić go widział za każdym razem?Jeśli i obszaru rysowania miedzi ręcznie wówczas nie ma problemów.Ale jeżeli zwrócę mu powodzi ma tego problemu.

Mam ten sam problem.Myślę, że to własność układu.Moja rozdzielczość Narzędzia-> Pour Manager-> Hatch-> Hatch All-> Start.Rozdzielczość jest taka sama jak rozwiązanie.Jeśli ktoś wie, lepszy sposób let me know.

Jurs

Tak czy inaczej, Cooper pour jest procesem automatycznym, a jeden z kroków Ostatni projekt PCB, więc to nie robi sprawy, za każdym razem po otwarciu pliku projektu PCB, trzeba wlać go ponownie.

Jestem także okładzina ten sam problem i mają do wylęgu miedzi pour ponownie, gdy otwieram poprzednich plików układ

ale ja zauważyłem, że jeśli r dokonywania jakichkolwiek zmian w obszarze miedzi niż mamy do powodzi zamiast luku.

jest jedno pytanie w mojej głowie
1) dlaczego jest właz i powodzi opcja?
ponieważ po powodzi także możemy ponownie wlać miedzi podczas otwierania pliku layout.dlaczego nie ma luku opcję, tylko do wylęgu tym obszarze miedzi, który jest już zdefiniowany.

lub
Czy są jakieś inne sposoby wykorzystania tych opcji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back