Podłączanie Wonderware InTouch + Soft PLC + Simulink

L

linkorn86

Guest
Witam wszystkich! Jestem tu nowy i mam pewne problemy, że nie mogę rozwiązać sam ...!! Muszę zrobić symulację instalacji w komputerze, łącząc Wonderware Intouch z niektórymi Soft PLC poprzez OPC, a to PLC Soft do Simulink. Chciałbym wiedzieć, które Soft PLC jest dobre dla związku i jak je połączyć. Także Słyszałem, że jest coś, co nazywa PAC, że jest podobny do Soft PLC, ale nie wiem czy mogę użyć PAC zamiast Soft PLC, lub co jest lepsze. Jakie Soft PLC lub PAC powinienem użyć? Dzięki!

HI. Polecam obejrzeć na stronie internetowej Invensys Operations Management, aby skontaktować się z lokalnym dystrybutorem, który może odpowiedzieć na twoje pytanie. Pozdrawiam, Carlyn

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 10:44 ---------- Poprzedni post o 10:42 - --------</span></span>
[url = http://global.wonderware.com/EN/Pages/ContactSales.aspx] Wonderware Kontakt Sprzedaż [/url]

Skontaktowałem się z nimi i poprosiłem ich, ale oni nie dają mi żadnych informacji o jakichkolwiek SoftPLC, i nie wiem dlaczego ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back